Οι πεντάρες του Ολυμπιακού με Μίτσελ (vids)

Οι πεντάρες του Ολυμπιακού με Μίτσελ (vids)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Οι πεντάρες του Ολυμπιακού με Μίτσελ (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός νίκησε 0-5 την Καλλονή και το gazzetta.gr θυμάται τις... πεντάρες του Ολυμπιακού με τον Μίτσελ στον πάγκο του.

Χθες, ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός. Το 0-5 επί της Καλλονής ήρθε σε ένα σημαντικό σημείο για την ομάδα. Ύστερα από δύο... ζορισμένες νίκες με Λεβαδειακό και Πανιώνιο, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ανάγκη από αυτό το ξέσπασμα.

Ετσι, αποχαιρετούν το 2014 με το πρόσημο θετικό και την ελπίδα ο ΠΑΟΚ στην Λιβαδειά να χάσει βαθμούς για να μείνουν αυτοί στην κορυφή.

Aς θυμηθούμε τα ματς όπου ο Ολυμπιακός του Μίτσελ, έφυγε νικητής με 5άρες:

1/9/2013: Λεβαδειακός - Ολυμπιακός 0-5

Μόλις για την τρίτη αγωνιστική της Super League ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη Βοιωτία. Εκεί δεν έχει κανένα πρόβλημα και γυρίσει στην Αθήνα με το 0-5. Σαβιόλα, Βάις και το χατ - τρικ του Μήτρογλου.

27/10/2013: Ολυμπιακός - ΟΦΗ 5-1

9η αγωνιστική στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης« με τον ΟΦΗ αντίπαλο. Ο Λαμπρόπουλος ανοίγει το σκορ στο 1΄αλλά από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ήταν... ασταμάτητοι. Με δύο γκολ ο Μήτρογλου βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα του και οι Χολέμπας, Μανιάτης, Γιαταμπαρέ διαμορφώνουν το τελικό σκορ.

21/12/2013: Απόλλων Σμύρνης - Ολυμπιακός 0-5

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην «Ριζούπολη», με το πρώτο ημίχρονο να κλείνει στο 0-3, χάρη στα τέρματα των Φουστέρ, Μανωλά και Σάμαρη. Στο δεύτερο 45λεπτο, «μίλησε» ο Σαβιόλα με τα γκολ του στο 63' και στο 81'.

8/2/2014: Βέροια - Ολυμπιακός 0-5

Στο πρώτο ημίχρονο... ζορίστηκε. Αλλά μέσα σε μισή ώρα οι «ερυθρόλευκοι»... έκρυψαν το τόπι και πέτυχαν 5 (!) γκολ. Ο Τσότι άνοιξε το σκορ και ακολούθησαν άλλα δύο από τον Ολαιτάν, ενώ οι Πέρες - Μανιάτης έβαλαν κι αυτοί το ποδαράκι τους.

Όταν... ξέφυγε από τις πεντάρες:

18/4/2013: Ολυμπιακός - Πανθρακικός 6-2

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανθρακικό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Εκεί, Φουστέρ και Ιμπαγάσα κάνουν το 2-0, αλλά Τζάνης και Λουσέρο ισοφαρίζουν. Ωστόσο, οι Μήτρογλου (δις), Φετφατζίδης και ξανά Φουστέρ διαμορφώνουν το τελικό 6-2.

*Επίσης, φέτος στην πρώτη φάση του Κυπέλλου, νίκησε τον Φωκικό 5-1 στην έδρα του και 3-5 εκτός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα