ΠΑΟΚ, ξανά για κορυφή

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
ΠΑΟΚ, ξανά για κορυφή

bet365

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να έχει στο μυαλό του τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη στη Λιβαδειά, όπως και ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Κέρκυρα. Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Πανιώνιος - Ατρόμητος

Μπορεί ο Ατρόμητος να νίκησε το Λεβαδειακό την Τετάρτη, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έπεισε. Από την άλλη, ο Πανιώνιος ζόρισε για τα καλά τον Ολυμπιακό και το ματς στη Νέα Σμύρνη μόνο εύκολο δεν θα είναι για δυο ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Η μεν ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδης θέλει να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την υπόθεση «σωτηρία» και η ομάδα του Περιστερίου δεν θέλει να μείνει εκτός πλέι οφ. Πάντως, μέχρι τώρα το σύνολο του Σα Πίντο δεν εντυπωσιάζει και δεν... πείθει.

Αστέρας Τρίπολης - Skoda Ξάνθη

Η ομάδα του Λουτσέσκου ύστερα από τέσσερα σερί νικηφόρα αποτελέσματα πηγαίνει στην Αρκαδία για να κάνει τη... ζωή δύσκολη και στον Αστέρα. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη - και φέτος - είναι η ομάδα από την επαρχία (μαζί με τη Βέροια) που έχει μπει σφήνα στους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όποιος κάνει προβλέψεις γι αυτό το ματς θα είναι, τουλάχιστον, αφελής.

Εργοτέλης - ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Εργοτέλης, χωρίς τον Δερμιτζάκη υποδέχεται τον... αεράτο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου μετά την άνετη νίκη με 3-0 επί του ΠΑΟΚ, πηγαίνει στο Ηράκλειο με σκοπό το τρίποντο που θα την φέρει ακόμη πιο κοντά στην 5άδα και παράλληλα να... καταδικάσει τον σημερινό αντίπαλό της που έχει μόλις 7 βαθμούς και είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Νίκη Βόλου.

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, πέρα από τη νίκη δεν έχει τίποτα άλλο στο μυαλό του, κόντρα στο Λεβαδειακό. Είναι στη Βοιωτία για να επιστρέψει στις νίκες αλλά και στην κορυφή, που του έχει πάρει (τουλάχιστον προς το παρόν) ο Ολυμπιακός. Πάντως, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη συνηθίζει να δυσκολεύει όποιον έχει απέναντί της.

Παναθηναϊκός - Κέρκυρα (22/12)

Η Κέρκυρα θα έρθει στην Αθήνα για να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό, που αναμένεται να μπει... θυμωμένος στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου μετά το 4-2 στα Πηγάδια.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της Super League:


Σάββατο (20/12)

Πανθρακικός-Βέροια 1-1
Πλατανιάς-ΟΦΗ 1-0
Καλλονή-Ολυμπιακός 0-5

Κυριακή (21/12)
Πανιώνιος-Ατρόμητος
Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη
Εργοτέλης-ΠΑΣ Γιάννινα
Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ

Δευτέρα (22/12)
Παναθηναϊκός-Κέρκυρα


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα