Ράγιο Βαγιεκάνο - Εσπανιόλ 1-3

Gazzetta team
Ράγιο Βαγιεκάνο - Εσπανιόλ 1-3

bet365

Τη... σκόνη της Εσπανιόλ βλέπει η Ράγιο, αφού οι Καταλανοί πέρασαν με 3-1 από το Βαγιέκας και την προσπέρασαν στη βαθμολογία.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα από νωρίς, με τον Σέρχιο Γκαρθία να βρίσκει δίχτυα μόλις στο 9', όταν η βαθιά μπαλιά βρήκε τον Κρίστιαν Άλβαρεθ να συγκρούεται με τον Τίτο στον αέρα και το γκολ να δίνεται στο... πιάτο για τον αρχηγό της Εσπανιόλ. Η Ράγιο βρήκε την απάντηση στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, όταν η σέντρα του Κακουτά βρήκε το κεφάλι του Μπουένο και η μπάλα στρώθηκε από εκεί στον Μπαπτιστάο, που με βολέ νίκησε τον Κασίγια για το 1-1.

Στο 76' όμως, η ομάδα του Σέρχιο Γκονθάλεθ πήρε εκ νέου προβάδισμα, όταν η μπαλιά του Σέρχιο Γκαρθία στο δεύτερο δοκάρι συνάντησε το κεφάλι του Λούκας Βάσκεθ και από εκεί βρέθηκε στα δίχτυα του Άλβαρεθ. Πέντε λεπτά αργότερα, η ομάδα της Βαρκελώνης έμεινε με 10 παίκτες με τον Στουάνι να αντικρίζει δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Όμως η Εσπανιόλ όχι μόνο κατάφερε να υπερασπιστεί το προβάδισμά της, αλλά έφτασε και σε τρίτο γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Σάντσεθ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, όταν πρώτα κέρδισε τη μονομαχία με το Τίτο και στη συνέχεια πλάσαρε τον γκολκίπερ της Βαγιεκάνο, γράφοντας το τελικό 3-1. Σκορ που έστειλε τους νικητές στη 10η θέση της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς πάνω από την 12η Ράγιο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα