«Να απολαμβάνετε πάντα το ποδόσφαιρο»

«Να απολαμβάνετε πάντα το ποδόσφαιρο»

Δημήτρης Τομαράς
«Να απολαμβάνετε πάντα το ποδόσφαιρο»

bet365

Μαθήματα ζωής και ποδοσφαίρου παρέδωσε στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια πριν το ματς με την Καλλονή ο Ερίκ Αμπιντάλ που ζήτησε από τους συμπαίκτες του να απολαμβάνουν πάντα το ποδόσφαιρο. «Πνίγηκε» στις αγκαλιές όλων μετά το παιχνίδι.

Ο Γάλλος σέντερ μπακ έδειξε και πάλι την μεγάλη ψυχή του. Το μεγαλείο του πάνω απ' όλα ως άνθρωπος και ως πρότυπο επαγγελματία. Πριν αρχίσει το παιχνίδι με την Καλλονή ζήτησε από τους παρευρισκόμενους αρχηγούς και κυρίως από τον Γιάννη Μανιάτη να μιλήσει σε όλη την ομάδα καθώς θα ήταν το τελευταίο του παιχνίδι. Φυσικά και η επιθυμία του έγινε πράξη. «Να απολαμβάνετε πάντα το ποδόσφαιρο, όπως έκανα και εγώ. Είναι ένα υπέροχο άθλημα που μπορεί να χαρίσει μοναδικές στιγμές. Παράλληλα σας ζητώ να με βοηθήσετε ώστε να απολαύσουμε όλοι μαζί αυτό το παιχνίδι», τόνισε ανάμεσα στα άλλα ο Ερίκ Αμπιντάλ που... αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του τόσο πριν όσο και μετά τον αγώνα. Στα αποδυτήρια αποτέλεσε το επίκεντρο των πανηγυρισμών ενώ αρκετοί συμπαίκτες του, όπως για παράδειγμα οι Παϊτίμ Κασάμι (σ.σ. που τον χαρακτηρίζει διαρκώς μεγάλο του αδερφό), Τσόρι Ντομίνγκες, Τζίμι Ντουρμάζ, Ματιέ Ντοσεβί, Τάσος Αυλωνίτης και Αρτούρ Μαζουάκου τον ευχαρίστησαν θερμά για την προσφορά του μέσω των social media, αναρτώντας και φωτογραφίες μαζί του. Και ο Κριστιάν Καρεμπέ πάντως ανέβασε στο Facebook το δικό του ξεχωριστό μήνυμα για τον Αμπιντάλ μαζί με φωτογραφίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα