Αμπιντάλ: «Αξέχαστες στιγμές, έχω χρόνο για αποφάσεις»

Αμπιντάλ: «Αξέχαστες στιγμές, έχω χρόνο για αποφάσεις»

Δημήτρης Τομαράς
Αμπιντάλ: «Αξέχαστες στιγμές, έχω χρόνο για αποφάσεις»

bet365

Ο Ερίκ Αμπιντάλ αναφέρθηκε στο τέλος της καριέρας του και ενώ έκανε γνωστή την... ομιλία του προς τους συμπαίκτες του πριν το ματς. Τι είπε για το μέλλον του.

Ο Γάλλος άσος μιλώντας στη NOVA τόνισε μεταξύ άλλων για:

Το πως βίωσε τον αγώνα με την Καλλονή: Είναι πραγματικά στιγμές που δεν μπορώ να ξεχάσω. Πολύ καλές και μοναδικές στιγμές. Ήταν μάλλον το τελευταίο μου παιχνίδι και ο ιδανικός τρόπος για να φύγω διακοπές.

Την χώρα μας: Η Ελλάδα είναι μία χώρα πολύ όμορφη. Μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ συμπαθητικοί οι άνθρωποι που γνώρισα όμως δεν μπορώ να μείνω πολύ. Αυτή είναι η δουλειά μου. Σκοπεύω όμως να ταξιδέψω και να την γνωρίσω πιο καλά.

Το μέλλον του: Είναι αλήθεια πως το σπίτι μου είναι στην Βαρκελώνη. Είναι γεγονός πως έχω πρόταση από την Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό. Έχω χρόνο να σκεφτώ και να αποφασίσω.

Την κίνησή του να μιλήσει στους συμπαίκτες του πριν την έναρξη του αγώνα: Πριν αρχίσει ο αγώνας, ο αρχηγός μας, ο Γιάννης Μανιάτης μου επέτρεψε να μιλήσω σε όλη την ομάδα. Τους είπα να απολαύσουν το υπέροχο αυτό επάγγελμα. Να το απολαύσουν όπως το έκανα και εγώ. Να με βοηθήσουν να απολαύσω αυτό το παιχνίδι. Από την στιγμή που ήρθε η νίκη αυτό ήταν κάτι πολύ καλό για όλους.

Τον μαχητικό του χαρακτήρα και τα άλλα θετικά του στοιχεία: Είναι αλήθεια πως το κύριο χαρακτηριστικό μου είναι η μαχητικότητα. Έτσι νιώθω. Επίσης αισθάνομαι πολύ τυχερός στην καριέρα μου. Είμαι ένας ανοιχτός άνθρωπος. Μοιράστηκα πολύ καλές στιγμές με πολύ κόσμο. Σας ευχαριστώ για όλα τα καλά σας λόγια.

Την στιγμή που επέστρεψε μετά την ασθένειά του: Αυτές είναι οι πιο σημαντικές στιγμές. Ήταν μία πολύ δυνατή στιγμή όταν επέστρεψα. Όταν ξεπερνάς ένα πρόβλημα τέτοιας έκτασης έχεις τόσο μεγάλη όρεξη να γυρίσεις. Ήταν πολύ συγκινητική κια δυνατή στιγμή. Δεν υπάρχουν λόγια να την περιγράψεις οπότε δεν μπορώ να πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό.

Τον Ολυμπιακό (σ.σ. στην ίδια ερώτηση του ζητήθηκε να πει και ένα σχόλιο και για τις άλλες ομάδες που έπαιξε): Για μένα η καλύτερη λύση, επιλογή και πρόταση που είχα για να τελειώσω την καριέρα μου ήταν ο Ολυμπιακός. Γνώριζα κόσμο από τον σύλλογο και μου είχαν μιλήσει γι' αυτόν. Ήταν η καλύτερη λύση. Ήρθα και μοιράστηκα τις εμπειρίες και τις γνώσεις μου με τους νέους μου συμπαίκτες. Το αποχαιρετιστήριό μου παιχνίδι ήταν με μία ομάδα ενωμένη και αγαπημένη. Ό,τι καλύτερο.

Τον κόσμο: Να ευχαριστήσω τους φιλάθλους. Είναι πολύ σημαντικό να έχει μία ομάδα τόσο ζεστούς φιλάθλους. Και τον κόσμο του Ολυμπιακού τον ευχαριστώ πολύ αλλά και τον κόσμο της Καλλονής. Δεν ξέρω εάν άξιζαν μία τέτοια ήττα. Να συνεχίσουν με αυτό το πάθος. Με αυτήν την αγάπη για τις ομάδες τους. Πάμε Ολυμπιακέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα