Επεισόδια στα Χανιά

Νίκος Τσιώκος
Επεισόδια στα Χανιά

bet365

Η είσοδος των οπαδών του ΟΦΗ από τις Θύρες που βρίσκονταν αυτοί του Πλατανιά προκάλεσε τα επεισόδια μεταξύ των δύο πλευρών και την αστυνομία στα Χανιά.

Μπορεί ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, να απαγόρευσε τη μετακίνηση των οπαδών του ΟΦΗ στα Χανιά, όμως αυτοί έδωσαν το παρών στα Περιβόλια. Περίπου 150 άτομα πήγαν στο Δημοτικό Στάδιο, όμως δεν άνοιξε η Θύρα 4, όπου ο Πλατανιάς φιλοξενεί πάντα τους αντιπάλους. Η αστυνομία αποφάσισε να τους βάλει από τις Θύρες 1, 2 και 3 για να καταλήξουν στην 3, κάτι που στάθηκε η... αφετηρία για να υπάρξουν επεισόδια.

Συγκεκριμένα, οι οπαδοί των «Ομιλιτών» τράβηξαν και πήραν πανό των φιλάθλων των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να έρθουν σε συμπλοκή, οι αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν χρήση δακρυγόνων και να υπάρξει ένταση για μερικά λεπτά. Αφού οι οπαδοί των Ηρακλειωτών τοποθετήθηκαν στη Θύρα 3 του γηπέδου των Περιβολίων, ηρέμησαν και τα πνεύματα χωρίς να συμβεί κάτι από εκεί κι έπειτα, ώστε να κυλήσει ήρεμα το παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα