Παρί Σεν Ζερμέν - Μονπελιέ 0-0

Λευτέρης Ντανοβασίλης
Παρί Σεν Ζερμέν - Μονπελιέ 0-0

bet365

Χριστουγεννιάτικο δώρο σε Μαρσέιγ και Λιόν έκανε η Παρί, που έμεινε στο 0-0 με την Μονπελιέ στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Τελευταίο ματς για την Παρί στο 2014 και κακή εμφάνιση. Οι Παριζιάνοι έμειναν στο μηδέν για πρώτη φορά μετά από 49 ματς σε όλες τις διοργανώσεις εντός έδρας και για πρώτη φορά μετά από τον Αύγουστο του 2012 σε δύο σερί παιχνίδια στην Ligue 1. Οι παίκτες του Μπλαν δεν ικανοποίησαν, από κάποια στιγμή και μετά εκνευρίστηκαν με τις αποφάσεις του διαιτητή Μορέιρα και οι αποδοκιμασίες των οπαδών στο τέλος ήταν η καλύτερη σύνοψη για την εμφάνιση των Παριζιάνων.

Η τακτική των φιλοξενούμενων απέδωσε γρήγορα. Γενναία άμυνα και αντεπίθεση με την πρώτη ευκαιρία. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να ανεβάσουν ρυθμό, μπλοκαρίστηκαν σχετικά εύκολα για τη δική τους ποιότητα και παραλίγο να βρεθούν από νωρίς και πίσω στο σκορ. Στο 15’ ο Μπάριος σκόραρε, όμως ο Σανσόν που του έδωσε την ασίστ ήταν ελάχιστα μπροστά από την άμυνα των Παριζιάνων. Το παιχνίδι κυλούσε με τους παίκτες του Μπλαν να ψάχνουν διαδρόμους προς την εστία του Λεζαλί και να κάνουν ελάχιστες τελικές προσπάθειες άξιες αναφοράς. Ένα φάουλ του Ιμπραΐμοβιτς (22΄) και κάποιες προσπάθειες του Λούκας (26’, 28’, 33’) ήταν όλα κι όλα, με τους φιλοξενούμενους να μην κάνουν ούτε μία τελική εντός εστίας, όμως να είναι επικίνδυνοι σε κάθε αντεπίθεσή τους.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να φτάνουν μία ανάσα από το γκολ στο 53’ με την εκτέλεση φάουλ του Νταβίντ Λουίζ και στο 64’, όταν ο Μουνιέ έσωσε στην γραμμή μετά την προσπάθεια του Τιάγκο Σίλβα. Οι αποδοκιμασίες των οπαδών ήταν έντονες τόσο στο ημίχρονο όσο και στην αλλαγή του Καβάνι, που τα… άκουσε. Το παιχνίδι κυλούσε στο ίδιο μοτίβο, με τους Παριζιάνους να ζητάνε 3 πέναλτι, να μην παίρνουν κανένα και το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Παρί (Λοράν Μπλαν): Σιρίγκου, Μάξγουελ (80' Ντιν), Νταβίντ Λουίζ, Τιάγκο Σίλβα, Φαν Ντερ Βιλ, Τιάγκο Μότα, Βεράτι, Ματουιντί (65' Ραμπιό), Λούκας, Καβάνι (65' Μπαεμπέκ), Ιμπραΐμοβιτς

Μονπελιέ (Ρολάν Κουρμπίς): Λεζαλί, Νταμπό (73' Ντεπλάν), Χίλτον, Ελ Καουτάρι, Κονγκρέ, Σαϊχί, Μαρβό, Μαρτέν (85' Καμαρά), Σανσόν, Μουνιέ, Μπάριος (78' Μπεριγκό)

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Παρασκευή (19/12)

Λανς-Νις 2-0
(38' Σιπριέν, 86' Κουλιμπαλί)

Σάββατο (20/12)

Παρί-Μονπελιέ 0-0

Καέν-Μπαστιά (21:00)
Λοριάν-Ναντ
Μετς-Μονακό
Ρεν-Ρεμ
Τουλούζ-Γκινγκάμπ

Κυριακή (21/12)

Μαρσέιγ-Λιλ (15:00)
Σεντ Ετιέν-Εβιάν (18:00)
Μπορντό-Λιόν (22:00)

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα