Πανθρακικός - Βέροια 1-1

Πανθρακικός - Βέροια 1-1

bet365

Ο Πανθρακικός προηγήθηκε με τον Τζάνη, δημιούργησε ευκαιρίες και είχε δοκάρι, αλλά δεν κατάφερε να «κλειδώσει» τη νίκη η Βέροια πάλεψε μέχρι το τέλος και παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 89' με τον Καλτσά!

Πως ξεκίνησαν

Για τους γηπεδούχους, κάτω από τα δοκάρια ήταν ακόμα μία φορά ο Αθανασιάδης, με τους Παπαγεωργίου, Εμπό και Τσουμάνη μπροστά του. Στον άξονα κινήθηκε ο Μεχία, με τους Ποτουρίδη και Λαδάκη να των πλαισιώνουν, ενώ πίσω από τον Ντιγκινί βρέθηκαν οι Τζάνης, Μπαϊκαρά και Κάσες.

Στην αντίπερα όχθη, την εστία της Βέροιας υπερασπίστηκε ο Καντιμοίρης, με τους Καλί, Όστοϊτς μπροστά του και τους Μαλόν, Μπράβο στα άκρα της άμυνας. Αμυντικό χαφ ήταν ο Παυλίδης, με τους Βεργώνη, Μπατιόν δίπλα του, ενώ Ντουμίτρο, Μπεν και Καλτσάς αποτέλεσαν την επιθετική τριάδα.

Τζάνης από νωρίς...

Ο Πανθρακικός δεν είχε περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια, καθώς έπρεπε να εκμεταλλευτεί την δύναμη της έδρας του και να επιστρέψει στις νίκες! Έτσι, η πίεση ήταν... ασφυκτική, με την Βέροια να αιφνιδιάζεται.

Αυτό, μάλιστα, δεν άργησε να φέρει καρπούς, αφού μόλις στο 10ο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Κάσες με πολύ ενέργεια μπήκε ωραία από αριστερά, πέρασε δύο αντιπάλους και γύρισε την κατάλληλη στιγμή μέσα στην περιοχή, με τον επερχόμενο Τζάνη να μην δυσκολεύεται να στείλει την μπάλα στο βάθος της εστίας.

Κλειστό παιχνίδι

Λίγο ο κακός αγωνιστικός χώρος, λίγο το γκολ του Πανθρακικού που οδήγησε τους γηπεδούχους σε οπισθοχώρηση, ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε άμεσα. Η Βέροια σταδιακά επιχείρησε να αναλάβει πρωτοβουλίες, αλλά δεν μπόρεσε να αντιδράσει και να φτάσει με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Αθανασιάδη, ο οποίος δεν ανησύχησε σε κανένα, σχεδόν σημείο της αναμέτρησης.

Δεν το τέλειωσε...

Μπορεί να μην είχε ιδιαίτερο ρυθμό το παιχνίδι, αλλά αν μία ομάδα έμοιαζε ικανή να πετύχει ένα τέρμα, ήταν ο Πανθρακικός, που παρά το προβάδισμα, ήταν πιο κινητικός.

Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να κλειδώσει την νίκη στις καλές στιγμές που δημιούργησε, με κορυφαία αυτή του 73' με τον Ντιγκινί. Ο επιθετικός του Πανθρακικού, με μαγική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και επιχείρησε ένα σουτ, με την μπάλα όμως να μη του κάνει το χατήρι και να βρίσκει στο δοκάρι. Ο Πέρες πήρε το ριμπάουντ, όμως δεν τέλειωσε την φάση αμέσως, έκανε μία περιττή ντρίπλα και υπό κακές προϋποθέσεις, πλέον, έστειλε την μπάλα άουτ.

Τον... σκότωσε ο Καλτσάς!

Οι γηπεδούχοι έμοιαζαν να κρατούν το τρίποντα στα χέρια τους, ειδικά μετά και το 80', όταν η «Βασίλισσα του Βορρά» έμεινε με παίκτη λιγότερο, με τον Μπράβο να βλέπει απευθείας κόκκινη κάρτα για μία κλοτσιά στον Μπαϊκαρά!

Το σκορ, όμως, ήταν ρευστό, ο Πανθρακικός δεν τελείωσε το ματς και τελικά το πλήρωσε. Ήταν το 89ο λεπτό, όταν ο Μπεν ξεχύθηκε στην αντεπίθεση και με ωραία σέντρα βρήκε τον Καλτσά στην πλάτη του Παπαγεωργίου και με κεφαλιά αυτός έφερε το παιχνίδι στα ίσα, χαρίζοντας στην ομάδα του έναν ακόμα βαθμό.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ρόκα): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Εμπό, Τσουμάνης, Λαδάκης (92' Αράμπα), Μεχία, Ποτουρίδης, Μπαϊκαρά, Κάσες (40' Μορένο), Τζάνης (46' Χρήστου), Ντιγκινί

ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μπράβο, Καλί, Όστοϊτς, Μαλόν (68' Μαντζέκ), Βεργώνης, Παυλίδης (60' Παυλίδης), Μπατιόν, Καλτσάς, Ντουμίτρου (79' Κάμπορα) , Μπεν

MVP. Καλτσάς. Το γκολ που πετυχαίνει στο 89' είναι αρκετό για να το αναδείξει κορυφαίο, σε ένα παιχνίδι χωρίς διακριθέντες. Από το... πουθενά, χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του.

Στο ύψος του. Κάσες. Αν και έπαιξε πολύ λίγο, έγινε αναγκαστική αλλαγή, κατάφερε με ωραία προσωπική ενέργεια να δώσει έτοιμο γκολ στον Τζάνη και να δώσει πολύ σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του Πανθρακικό.

Αδύναμος κρίκος. Πέρες. Μπορούσε να τελειώσει το ματς στο 73', αλλά έκανε μία περιττή ντρίπλα και έχασε το πλεονέκτημα που είχε, με το σουτ του να περνάει άουτ.

Η γκάφα. Πέρα από την φάση του Πέρες, υπάρχει ακόμα μία γκάφα. Ανήκει και αυτή στον Πανθρακικό, που δεν κοίταξε να κρατήσει το υπέρ του σκορ, έψαξε ακόμα ένα γκολ ακόμα και στα τελευταία λεπτά και το πλήρωσε, με την Βέροια να ισοφαρίζει στην κόντρα, εκμεταλλευόμενη τους κενούς χώρους που βρήκε.

Το στραγάλι: Καλή διαιτησία από τον Κωνσταντίνος Ιωαννίδης σε γενικές γραμμές, με την κόκκινη του Μπράβο, όμως, να είναι υπερβολική.

Το ταμείο του gazzetta. Ο Πανθρακικός παρουσίασε τάσεις αυτοκτονίας, αφού πέταξε δύο υπέρ-πολύτιμους βαθμούς κόντρα στην Βέροια. Είχε το προβάδισμα, είχε τις φάσεις να το τελειώσει, είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα το τελευταίο δεκάλεπτο, όμως για κάποιο λόγο δεν έκανε διαχείριση, έψαξε ακόμα ένα γκολ και πλήρωσε το ρίσκο με την ισοφάριση. Η «Βασίλισσα του Βορρά» από την άλλη, δεν ξόδεψε δυνάμεις και με πολύ έξυπνο παιχνίδι πήρε έναν βαθμό και φεύγει ικανοποιημένη από την Κομοτηνή.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα