Διαψεύδει κατηγορηματικά ο ΠΑΣ

Θοδωρής Βασίλης
Διαψεύδει κατηγορηματικά ο ΠΑΣ

bet365

Με τον πλέον επίσημο τρόπο διέψευσε ο ΠΑΣ Γιάννινα τις φήμες που θέλουν τον Ανδρέα Πάτση να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πλειψηφικού πακέτου των μετοχών της ομάδας.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Ανδρέα Πάτση και αποκαλύπτει το gazzetta.gr ο πρώην ιδιοκτήτης της Νίκης Βόλου είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Γιωργο Χριστοβασίλη για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας, Αλέκου Καρύτσα, διέψευσε με το πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις φήμες αυτές τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία ενόχληση από κανένα πρόσωπο για πιθανή αγορά της ομάδας και ότι αυτό που απασχολεί που απασχολεί όλους είναι αποκλειστικά ο εκτός έδρας αγώνας με τον Εργοτέλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα