Λαμπερά εγκαίνια στο «Star Store»!

Gazzetta team
Λαμπερά εγκαίνια στο «Star Store»!

bet365

To «Star Store» άνοιξε κι επίσημα τις πόρτες του για τους οπαδούς του Αστέρα Τρίπολης, με τους παίκτες, τον προπονητή και τον πρόεδρο του συλλόγου να δίνουν το «παρών» στα λαμπερά εγκαίνια του καταστήματος.

Τα μέλη του ποδοσφαιρικού επιτελείου της ομάδας αποθεώθηκαν από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο επίσημο άνοιγμα της μπουτίκ, με τον ισχυρό άνδρα του Αστέρα, Γιώργο Μποροβήλο να λέει: «Του χρόνου να είμαστε και πάλι στους ομίλους, θα δούμε ποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης».

Αργότερα, ανέβηκαν στην ειδική σκηνή οι Μουνάφο, Κουρμπέλης και Μάσα και σχολίασαν την πορεία της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ από τα προκριματικά μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων.

Φυσικά, ο Αστέρας Τρίπολης δεν θα μπορούσε να προβεί σε φιλανθρωπικές ενέργειες, τέτοιες μέρες... Έτσι, καλώντας τον κόσμο να βγάλει selfie φωτογραφία (όπως το έκανε και ο Γιώργος Ζησόπουλος) και να την ανεβάσει στα social media με την επιγραφή #starstore και #asterastripolis, δίνει βοήθεια στα ιδρύματα «Χαμόγελο του παιδιού», «Η κιβωτός του κόσμου» και το Κοινωνικό Παντοπωλείο Τρίπολης.

Η μπουτίκ των Αρκάδων βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 67.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα