«Μπάσιμο» Πάτση στον ΠΑΣ

«Μπάσιμο» Πάτση στον ΠΑΣ

bet365

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr, σε προχωρημένες επαφές με τον Γιώργο Χριστοβασίλη για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου του ΠΑΣ βρίσκεται ο Ανδρέας Πάτσης.

Για πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα μείνει εκτός ποδοσφαίρου ο Ανδρέας Πάτσης, όπως όλα δείχνουν, αφού όπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr, ο απερχόμενος πρόεδρος της Νίκης Βόλου είναι σε ιδιαίτερα προχωρημένες επαφές με τον Γιώργο Χριστοβασίλη για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι δύο άνδρες τα έχουν... βρει σε πολύ μεγάλο βαθμό, με τις εξελίξεις να αναμένονται ραγδαίες. Συγκεκριμένα, όπως τονίζουν άνθρωποι από το περιβάλλον του Πάτση, δεν αποκλείεται μέσα στον Ιανουάριο ο ΠΑΣ Γιάννινα να έχει αλλάξει χέρια και να έχει αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Η αντίδραση του ΠΑΣ ήταν άμεση, πάντως, με τους Γιαννιώτες να διαψεύδουν και το... μέλλον της υπόθεση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα