Κάτσε: «Φταίει η κούραση...»

Κάτσε: «Φταίει η κούραση...»

Gazzetta team
Κάτσε: «Φταίει η κούραση...»

bet365

Στα συνεχόμενα παιχνίδια που έχουν κουράσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ οφείλονται τα άσχημα αποτελέσματα και η κακή εικόνα της ομάδας, σύμφωνα με τον Έργκους Κάτσε.

Ο νεαρός Αλβανός άσος παρέλαβε σήμερα το βραβείο του για τον MVP της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ και μιλώντας για την κατάσταση του «δικεφάλου του βορρά», έκανε λόγο για κόπωση που πλέον έχει αρχίσει να φαίνεται στο γήπεδο.

«Εμένα με ενδιαφέρει να βοηθάω κάθε χρόνο την ομάδα όσο μπορώ και όσο γίνεται», είπε αρχικά και πρόσθεσε, μιλώντας για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Πιστεύω ότι οφείλεται στην κούραση. Παίζουμε συνέχεια Τετάρτη-Κυριακή και σίγουρα και όταν μία ομάδα εχει συνεχόμενα ματς, έρχονται κούραση, τραυματισμοί και τιμωρίες. Γι' αυτό υπάρχουν αυτά τα αποτελέσματα".

Για τα πολλά γκολ που δέχεται ο «δικέφαλος», τόνισε: «Φάγαμε πολλά γκολ, είναι αλήθεια. Τα περισσότερα ήταν από δικά μας λάθη, τρώμε αντεπιθέσεις κι έτσι έρχονται εύκολα γκολ. Πιστεύω ότι αυτό φταίει».

Για το ματς με τον Λεβαδειακό, σχολίασε: «Αύριο έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, το τελευταίο για φέτος και πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να κατακτήσουμε τη νίκη και να παραμείνουμε πρώτοι. Το πιο σημαντικό είναι ότι η ομαδα είναι πρώτη και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να παραμείνει ψηλά».

Τέλος, για τους στόχους του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Αποκλειστήκαμε από την Ευρώπη, είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία μας στο πρωτάθλημα. Πλέον, έχουμε δύο στόχους το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και πρέπει να αφοσιωθούμε σε αυτούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα