Ο Ολυμπιακός για κεντρικό αμυντικό και δύο εξτρέμ!

Ο Ολυμπιακός για κεντρικό αμυντικό και δύο εξτρέμ!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ο Ολυμπιακός για κεντρικό αμυντικό και δύο εξτρέμ!

bet365

Στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση ενός στόπερ και δύο ακραίων χαφ.

Τα κακώς κείμενα του καλοκαιριού έχει τη διάθεση να διορθώσει η διοίκηση του Ολυμπιακού. Αυτή τη στιγμή, το ματς με την Καλλονή είναι πολύ σημαντικό για τους «ερυθρόλευκους», αλλά στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας υπάρχει ο σχεδιασμός των μεταγραφών που θα γίνουν το Γενάρη.

Τα ονόματα των Μπρούνο Αλβες και Χατέμ Μπεν Αρφά δεν απασχολούν, πλέον, μιας και ο στόπερ ειδικά δεν θα ξεπερνάει τα 30. Μετά το «αντίο» του Ερίκ Αμπιντάλ, οι πρωταθλητές Ελλάδας καλούνται να καλύψουν το κενό του Γάλλου, ενώ τις ευκαιρίες του αναμένεται να πάρει κι ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ, ο οποίος έχει αρχίσει προπονήσεις στο Ρέντη εδώ και καιρό.

Αναφορικά με την περίπτωση των χαφ, ο Μίτσελ θέλει δύο παίκτες που θα ενισχύσουν την μεσοεπιθετική του γραμμή. Ο ένας θα είναι καθαρός ακραίος και ο άλλος θα μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Στιλ Σκόκο δηλαδή, αλλά η συγκεκριμένη περίπτωση που έχει «παίξει» στα Μέσα μόνο εύκολη δεν είναι.

Με το 2015 αναμένεται να δούμε να παίζει και πάλι ο Μάικλ Ολαϊτάν. Ο Νιγηριανός, μετά το συμβάν με την υγεία του είναι σε φάση που προσπαθεί να επιστρέψει στα επίσημα ματς. Εδώ και καιρό κάνει προπονήσεις κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και με τεράστια χαρά θα τον δούμε να παίζει και πάλι. Ετσι θα έχουμε 3+2 μεταγραφές στον Ολυμπιακό, εκτός και αν προκύψει κάτι στο οποίο δεν μπορείς να πεις «όχι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα