Ο Κατσουράνης θέλει ΑΕΚ

Ο Κατσουράνης θέλει ΑΕΚ

Gazzetta team
Ο Κατσουράνης θέλει ΑΕΚ

bet365

Το παράθυρο της επιστροφής του στην ΑΕΚ για να κλείσει εκεί την καριέρα του ψάχνει ο Κώστας Κατσουράνης. Θετικός για τον παίκτη και ο Δέλλας.

Κάτι ο τραυματισμός του Άνχελ Κορδέρο, κάτι το πρωτάθλημα στην Ινδία που τελείωσε, κάτι και η ανάγκη της ΑΕΚ για... σιγουριά στην Superleague και ο Κώστας Κατσουράνης φαίνεται πως επέστρεψε δυναμικά στο προσκήνιο για την Ένωση. Το θερινό «φλερτ» δεν ευδοκίμησε, όμως φαίνεται πως ο χειμώνας ίσως είναι η ώρα της μεγάλης επιστροφής.

Ο ίδιος ο παίκτης θέλει να επιστρέψει και να κλείσει την καριέρα του με την κιτρινόμαυρη φανέλα, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας, όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», δείχνει επίσης θετικός στην περίπτωσή αυτή. Ο «Κατσούρ» άλλωστε, εκτός του ότι μπορεί να αγωνιστεί στη θέση του Κορδέρο, θα φέρει μαζί του και πολύτιμη εμπειρία που θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στη Football League και στην προσπάθειά της για άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο έμπειρος χαφ να υπογράψει 6μηνο συμβόλαιο και να μπει οψιόν ανανέωσης για τον επόμενο χρόνο, αν κριθεί ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και στη Superleague.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα