Οι δύο «μπαλαντέρ» του Παναθηναϊκού

Οι δύο «μπαλαντέρ» του Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Οι δύο «μπαλαντέρ» του Παναθηναϊκού

bet365

Πέρα από τις γνωστές περιπτώσεις, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν στο... μανίκι τους και δύο ακόμη υποψήφιους για τη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ο Λεωνίδας Βόκολος, ως γνωστόν θα ταξιδέψει το σαββατοκύριακο για να δει από κοντά έναν από τους παίκτες που εξετάζουν οι «πράσινοι» για το κέντρο της άμυνας. Ο τεχνικός διευθυντής όμως, δεν θα είναι ο μοναδικός που θα βγει εκτός συνόρων για μεταγραφικούς λόγους.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal News», σκάουτ του «τριφυλλιού» θα βρεθεί στο εξωτερικό για να δει από κοντά και τον τέταρτο υποψήφιο (εκτός των Χουάνμα, Στάνκοβιτς και Ροντρίγκες) για να πάρει θέση στην καρδιά της άμυνας. Τέλος, η «Live Sport» σημειώνει πως υπάρχει και ένας ακόμη (πέμπτος) ποδοσφαιριστής που είναι στα υπόψιν των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα