Λανς – Νις 2-0

Gazzetta team
Λανς – Νις 2-0

bet365

Η Λανς πήρε το «τρίποντο» απέναντι στη Νις με 2-0, ξεκόλλησε από τη ζώνη του υποβιβασμού και περιμένει τα αποτελέσματα των Μετς και Εβιάν για να περάσει εκεί τις διακοπές της.

Η ομάδα του Αντουάν Κομπουαρέ πήρε προβάδισμα στο 38' με ωραίο σουτ του Σιπριάν στην κίνηση μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ενώ στο 54' έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της με το πέναλτι του Κουλιμπαλί που έφυγε πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων.

Ο φορ της Λανς, πήρε ωστόσο τη «ρεβάνς» στο 86', όταν απέφυγε τρεις αμυντικούς μπαίνοντας από αριστερά στην περιοχή της Νις και με ωραίο πλασέ στη γωνία σφράγισε τη νίκη της ομάδας του, που πλέον βρίσκεται στη 16η θέση της βαθμολογίας και περιμένει τα αποτελέσματα των Εβιάν και Μετς για να μάθει αν θα κάνει Χριστούγεννα μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα