Μίτσελ:«Ματς υψηλού ρίσκου...»

Gazzetta team
Μίτσελ:«Ματς υψηλού ρίσκου...»

bet365

Για τη δύσκολη αποστολή του Σαββάτου με την Καλλονή μίλησε ο Μίτσελ χαρακτηρίζοντάς την... υψηλού ρίσκου. «Νίκες και τίτλους» πρόσθεσε ο Ντινγκά.

Για τη δύσκολη αναμέτρηση του Σαββάτου με την Καλλονή, αλλά και τη διακοπή του πρωταθλήματος μίλησε ο Μίτσελ στην κάμερα της NOVA.

Το Σάββατο ολοκληρώνεται τις υποχρεώσεις σας στη χρονιά με την Καλλονή στη Μυτιλήνη. Τι εικόνα έχετε για τον επόμενο αντίπαλό σας;
«Είναι ένα παιχνίδι υψηλού ρίσκου, υψηλού κινδύνου. Είναι το τελευταίο πριν από την γιορτές, απέναντι σε έναν αντίπαλο που τον τελευταίο καιρό δεν παίρνει θετικά αποτελέσματα. Αλλά μας γνωρίζει πολύ καλά, ας έχει διαβάσει πολύ. Έχει έναν πολύ έξυπνο προπονητή, πολύ σοφό, βετεράνο. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτό το παιχνίδι».


Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών θα βοηθήσει εσάς και την ομάδα σας προκειμένου να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και να διορθώσετε κάποια λάθη;
«Πιστεύω πως η διακοπή αυτή θα κάνει καλό σε όλους μας, προκειμένου να οργανωθούμε λίγο, για να πάρουμε αποφάσεις και εσωτερικά, αλλά και από έξω. Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία. Μας έρχεται σε καλή στιγμή, γιατί τη χρειαζόμαστε λίγο για να επανέλθουμε.Και κυρίως γιατί ο καθένας από την πλευρά του θα έχει το χρόνο για να αποφασίσει ποιο δρόμο θέλει να πάρει. Πολλές φορές δεν μπορούμε να έχουμε όλοι μας πολλές εναλλακτικές. Πρέπει να αποφασίζουμε ποιο δρόμο θέλουμε να ακολουθήσουμε».


Εάν είχατε τη δυνατότητα να ζητούσατε ένα δώρο από τον Άγιο Βασίλη, τι θα ήταν αυτό;
«Υγεία και εργασία για όλο τον κόσμο»

Ντινγκά:«Νίκες και τίτλους»

«Είναι πάντα δύσκολο όταν έχεις συνεχόμενα παιχνίδια. Πρώτο σου μέλημα είναι να κάνεις σωστή και καλή αποθεραπεία. Αυτό θέλουμε να κάνουμε ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι κόντρα στην Καλλονή, στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Να προετοιμάσουμε τον εαυτό μας και την ομάδα όπως πρέπει, ώστε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα» τόνισε ο Ντινγκά και έκανε την ευχή για τη νέα χρονιά: «Βασική ευχή είναι μία, να υπάρχει υγεία σε όλο τον κόσμο. Και φυσικά σε ότι αφορά στον Ολυμπιακό, να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια, να κατακτάμε τίτλους, όχι μόνο για την ομάδα, αλλά πάνω από όλα για τον κόσμο που είναι πάντα δίπλα μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα