Γιορτές και προπονητής στον Εργοτέλη

Νίκος Τσιώκος
Γιορτές και προπονητής στον Εργοτέλη

bet365

Μέσα στις γιορτές θα υπάρξουν πιθανότατα εξελίξεις στο θέμα του προπονητή, που θα αντικαταστήσει τον Παύλο Δερμιτζάκη στον πάγκο του Εργοτέλη.

Το θέμα του προπονητή είναι το... φλέγον αυτή τη στιγμή στον Εργοτέλη, όμως οι Κρητικοί δε βιάζονται να πάρουν κάποια απόφαση πριν το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έτσι, σε αυτό θα κάτσει στον πάγκο ο Γιάννης Ταουσιάνης, όπως έπραξε και στο προηγούμενο με την Κέρκυρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι κινήσεις των ανθρώπων της ΠΑΕ θα γίνουν κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω γιορτών, χρονικό διάστημα στο οποίο υπάρχει πιθανότητα να υπάρξουν και εξελίξεις.

Αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται το νέο έτος να βρει τους «κιτρινόμαυρους» του Ηρακλείου με νέο τεχνικό, που θα είναι ο τρίτος για τη φετινή σεζόν μετά τους Χουάν Φεράντο και Παύλο Δερμιτζάκη.

Όσον αφορά το ποιος θα αντικαταστήσει τον τελευταίο, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει φαβορί, με όλους τους προπονητές που βρίσκονται χωρίς ομάδα να είναι στη λίστα με τους υποψήφιους.

Τέλος, να σημειωθεί ότι όποιος δεχτεί να αναλάβει τα ηνία θα έχει το δύσκολο έργο να βγάλει τον Εργοτέλη από τη θέση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή, η οποία τον οδηγεί στη Football League, ενώ... απέχει 7 βαθμούς από τη σωτηρία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα