Πωλήθηκε η Πάρμα

Πωλήθηκε η Πάρμα

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Πωλήθηκε η Πάρμα

bet365

Η αλλαγή σελίδας είναι και επίσημη πλέον στους Κροτσιάτι αφού ανακοινώθηκε η πώληση των μετοχών σε Ρωσοκύπριους επιχειρηματίες.

Το θέμα είχε μπει στην τελική ευθεία από την προηγούμενη εβδομάδα και τώρα όλα τελείωσαν με τον καλύτερο τρόπο. «Η συμφωνία ολοκληρώθηκε, οι υπογραφές μπήκαν. Πίσω από την αγορά της Πάρμα είναι η Dastrosa Holding Limited αλλά δεν θα πω τώρα τα ονόματα των επιχειρηματιών», είπε ο δικηγόρος Φάμπιο Τζιορντάνο, ο οποίος αποκάλυψε ότι «τεχνικά θα είμαι ο πρόεδρος της Πάρμα για τρεις μήνες και στη συνέχεια θα αναλάβω την θέση του αντιπροέδρου».

Ο Τζιορντάνο είπε επίσης ότι οι νέοι ιδιοκτήτες έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον τεχνικό διευθυντή Πιέτρο Λεονάρντι και τόνισε πως θα γίνει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό η ομάδα: «Δεν είναι εύκολο αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι η Πάρμα μπορεί να παραμείνει στη Serie A και θα κάνουμε ό,τι πρέπει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα