Τράβηγμα ο Χαλκιαδάκης στον Εργοτέλη

Νίκος Τσιώκος
Τράβηγμα ο Χαλκιαδάκης στον Εργοτέλη

bet365

Ο Μπρούνο Χαλκιδάκης υπέστη τράβηγμα στον δεξί δικέφαλο, έκανε θεραπεία σήμερα και θα είναι εκτός για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τραυματίας αποχώρησε από το παιχνίδι με την Κέρκυρα ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης. Ο νεαρός μέσος υποβλήθηκε σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι έχει υποστεί τράβηγμα στον δεξί δικέφαλο.

Έτσι, έκανε θεραπεία σήμερα και θα μείνει εκτός για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Παγκρήτιο, ενώ με τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω γιορτών θα έχει τη δυνατότητα να αναρρώσει και να βρεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ενόψει του πρώτου αγώνα της νέας χρονιάς.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον «Άγιαξ» συνεχίστηκε με προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρήτιου, με τον Χαλκιαδάκη, όπως προαναφέραμε, να κάνει θεραπεία, όπως έπραξε και ο Μέγι.

Από την πλευρά του, ο Γιοβάνοβιτς, που επίσης ταλαιπωρείται από τραυματισμό, γυμνάστηκε μόνος του, ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το μεσημέρι του Σαββάτου (20/12). Τέλος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του ματς της Κυριακής (21/12).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Εργοτέλης

Εν όψει του αγώνα της 16ης αγωνιστικής της Super League με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο την Κυριακή 21/12/2014 στις 17:15, η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ πληροφορεί τους φιλάθλους για τα κάτωθι:

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΘΥΡΕΣ

Τα εισιτήρια του αγώνα τέθηκαν σήμερα, Παρασκευή 19/12/14, σε κυκλοφορία και η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ εκτός από τη Θύρα 1 (20 ευρώ). Για τους φιλάθλους του Εργοτέλη διατίθενται εισιτήρια στις Θύρες 1, 2 και 20. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 12 ετών (έτος γέννησης 2012 και έπειτα) εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα.

ΣΗΜΕΙO ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Γραφεία ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στο Γήπεδο Μαρτινέγκο (Νικ. Πλαστήρα 1, τηλ. 2810222246) καθημερινά 09.00-21.00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα