Παπαθανασάκης: «Να κάνουμε βιώσιμο τον Ηρακλή»

Παπαθανασάκης: «Να κάνουμε βιώσιμο τον Ηρακλή»

Gazzetta team
Παπαθανασάκης: «Να κάνουμε βιώσιμο τον Ηρακλή»

bet365

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης με δηλώσεις του υποστήριξε πως συγκινήθηκε όταν μπήκε στο γήπεδο για να δει την αναμέτρηση με την Ζάκυνθο. Ενώ αποκάλυψε πως την Κυριακή (21/12) θα δει το ματς μαζί με τους οργανωμένους

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης, με δηλώσεις στο Μετρόπολις είπε αρχικά τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι εδώ. Είδα τον κόσμο, τους παίκτες, την ομάδα να κερδίζει την Ζάκυνθο. Μέχρι τώρα έβλεπα τα ματς στην τηλεόραση στον Καναδά, αλλά δεν είναι το ίδιο με το να είσαι μέσα στο γήπεδο. Να τα ζεις. Έχουμε καλά παιδιά, πολύ καλούς προπονητές, όλοι οι υπάλληλοι δουλεύουν για την ομάδα, ο κόσμος έχει πάθος. Όλα αυτά κάνουν την δική μου δουλειά πιο εύκολη. Εγώ είμαι εδώ για να βοηθάω αυτούς που δουλεύουν για τον Ηρακλή».
Το δέσιμο δεν αγοράζετε
«Δεν με απασχολεί το τι έγινε στο παρελθόν. Το θέμα είναι πως δουλεύουν μαζί ενωμένοι πλέον όλοι με σεβασμό ο ένας στον άλλον. Αυτό δεν αγοράζεται με χρήματα. Αυτό που έχουμε ως ομάδα, το δέσιμο δεν αγοράζεται. Εγώ είδα τον Ηρακλή και πέρυσι που δεν ήμουν τίποτα στην ομάδα και δεν ξέρω αν τα λεφτά μπορούσαν να αλλάξουν την εικόνα. Αυτή η ομάδα με την περσινή δεν έχει καμία σχέση. Δεν είναι το χρήμα το παν».
Ηλεκτρονικό εισιτήριο
«Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος, είπα όταν ανέλαβα πως πρέπει να κάνουμε τρία πράγματα. Καλή ομάδα, να παίζουμε καλή μπάλα και να φτιάξουμε μία βιώσιμη ομάδα. Ο Παπαθανασάκης μπορεί να μην είναι εδώ, η ομάδα όμως πρέπει να ζει. Εχω δει απίθανα πράγματα, με την αγάπη του κόσμου. Θα πρέπει να μάθουμε και στην οικονομία και στο πώς να βγάζουμε λεφτά, έσοδα για την ομάδα. Για παράδειγμα την Τετάρτη, το γήπεδο είχε πολύ κόσμο και μπήκαμε μέσα. Πήρα την απόφαση να βάλουμε ηλεκτρονικό εισιτήριο στο γήπεδο. Ο κόσμος θα πρέπει να υποστηρίζει. Κανένας δεν θα ανοίγει ένα κουμπαρά να βάζει χρήματα συνεχώς. Εμείς θα βοηθάμε όσους μπορούμε. Ανέργους, μικρά παιδιά. Όμως ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει την ομάδα να ζήσει».
Για το γήπεδο, είπε: «Το πρώτο πράγμα που πρέπει να πετύχουμε είναι η ομάδα να έχει σταθερότητα. Να πληρώσει τα χρέη της και να «καθαρίσει». Και μετά θα έρθει και το γήπεδο. Μας ενδιαφέρει σίγουρα, όμως προέχουν άλλα πράγματα τη δεδομένη χρονική στιγμή».

Δάκρυσα όταν μπήκα στο Καυτανζόγλειο
«Εγώ πίστευα πως ποτέ δεν θα κλάψω στην ζωή μου. Όμως στο παιχνίδι με την Ζάκυνθο, που ήταν το πρώτο μου ως πρόεδρος αυτής της ομάδας, συγκινήθηκα και δεν το κρύβω. Από την αρχή που μπήκα στο γήπεδο μέχρι και το τέλος. Να ξέρατε πόσα έχουμε κάνει αυτούς τους έξι μήνες. Όλα αυτά ήταν πολύ έντονα συναισθήματα για μένα. Την Κυριακή έχω υποσχεθεί πως θα κάτσω στην Θύρα 10 να δω το παιχνίδι. Είμαι ενθουσιασμένος με αυτή την ιδέα. Περιμένω να την ζήσω».

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας, ξεκαθάρισε: «Μιλάμε συνέχεια για μεταγραφές. Συναντηθήκαμε και χθες (18/12) και σήμερα (19/12). Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι καταπληκτικός στην δουλειά του, είναι αφοσιωμένος, δουλεύει πολύ σκληρά. Τον σέβομαι απεριόριστα. Πιστεύουμε όλοι πως έχουμε καλή ομάδα. Όσοι είναι εδώ θα μας πάνε εκεί που πρέπει να πάμε. Μιλήσαμε για ενίσχυση, είναι δύσκολο να βρούμε παίκτες όμως, έχουμε «δεμένα» χέρια. Θα κάνουμε τα πάντα να ενισχύσουμε την ομάδα όμως και να την οδηγήσουμε στην Σούπερ Λιγκ».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα