«Τρελάθηκε» και τους... γκάζωσε!

«Τρελάθηκε» και τους... γκάζωσε!

Νίκος Αθανασίου
«Τρελάθηκε» και τους... γκάζωσε!

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου ήταν έξαλλος από όσα δεν έκαναν οι παίκτες του στα Πηγάδια και, όπως ήταν λογικό, τους τα έψαλλε στα αποδυτήρια!

Το παιχνίδι στα Πηγάδια μόλις έχει τελειώσει. Ο Γιάννης Αναστασίου λέει δύο κουβέντες-μετρημένες- στην κάμερα της Nova και στην συνέχεια κατευθύνεται προς τα αποδυτήρια. Ήταν από τις λίγες, ελάχιστες φορές που οι παίκτες του τον είδαν τόσο... τρελαμένο! Ο ''Ολλανδός'' είχε κάθε δίκιο να «βράζει» με τους ποδοσφαιριστές του, πέρα από την δική του ευθύνη, την οποία και ανέλαβε δημόσια στην συνέντευξη Τύπου και... γκάζωσε τους ποδοσφαιριστές του για την άθλια εικόνα που έφερε την ήττα με 4-2 από την Σκόντα Ξάνθη.

Μεταξύ άλλων τους είπε:

«Τις τελευταίες μέρες αναλύσαμε αυτό το παιχνίδι, είπαμε τι πρέπει να προσέξουμε και ήρθαμε εδώ για να τα κάνουμε όλα λάθος! Ήμασταν αλλού, σε άλλο γήπεδο. Ξεκινά το παιχνίδι και τρώμε δύο φτηνά γκολ μέσα σε δεκαπέντε λεπτά. Μειώνουμε και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ξανατρώμε γκολ. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Δεν είχαμε καθόλου αυτοσυγκέντρωση. Δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας και αν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε πρόβλημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα