Τρέξιμο ο Ρόλε στον Αστέρα

Νίκος Τσιώκος
Τρέξιμο ο Ρόλε στον Αστέρα

bet365

Ο Μάρτιν Ρόλε έτρεξε γι' αρκετή ώρα στον αγωνιστικό χώρο στη σημερινή προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης, με τους υπόλοιπους να λαμβάνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα.

Συνέχεια στις προπονήσεις έδωσαν σήμερα οι παίκτες του Αστέρα και συνάμα στην προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τη Σκόντα Ξάνθη. Στο πρόγραμμα, που αφιερώθηκε σε θέματα τακτικής και ανάπτυξης παιχνιδιού και διεξήχθη υπό ομίχλη, πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Μάρτιν Ρόλε, ο οποίος έτρεξε γι' αρκετή ώρα στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι, η προετοιμασία των Αρκάδων θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου (20/12), με το πέρας της οποίας ο Στάικος Βεργέτης θα ανακοινώσει την αποστολή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα