«Ερυθρόλευκη» περηφάνια!

«Ερυθρόλευκη» περηφάνια!

Ηρακλής Αντύπας Ηρακλής Αντύπας
«Ερυθρόλευκη» περηφάνια!

bet365

Ο Ηρακλής Αντύπας γράφει για το αντίο του Αμπιντάλ και την τιμή για τον Ολυμπιακό να κλείνει την καριέρα του στον σύλλογο ένας τόσο σπουδαίος παίκτης!

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει στο παρελθόν, ότι ξέρει να τιμά τους παίκτες που προσέφεραν στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός δεν ξεχνά και είναι πολλές οι στιγμές συγκίνησης που έχουμε ζήσει με παίκτες που αποχώρησαν από την ομάδα. Όπως είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που παίκτες που έφυγαν από την ομάδα και δεν μιλούν με καλά λόγια για αυτήν.
Ο Αμπιντάλ είναι μία από τις πολύ μεγάλες προσωπικότητες που φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα. Τους λόγους, όλοι τους γνωρίζετε και δεν χρειάζεται καν να τους αναλύσουμε. Σίγουρα δεν προσέφερε αυτά που περίμεναν οι ιθύνοντες την ομάδα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το σκεπτικό της απόκτησής του, ήταν εντελώς διαφορετικό από αυτό που προέκυψε.

Ο τεράστιος αυτός παίκτης, ήρθε στο λιμάνι για να βοηθήσει με την εμπειρία και την ποιότητά του σε δύσκολα παιχνίδια και όχι για να παίζει Κυριακή – Τετάρτη – Κυριακή. Ήρθε δυστυχώς ο τραυματισμός του Σιόβα, προέκυψε η αποχώρηση του Αβραάμ Παπαδόπουλου και ο Ολυμπιακός είχε λίγες λύσεις στα στόπερ. Ως εκ τούτου, ο Αμπιντάλ άρχισε να παίζει συνεχώς στα 35 του χρόνια.
Το πέρασμα του Αμπιντάλ αποδείχθηκε σύντομο από τον Πειραιά , αλλά οι «ερυθρόλευκοι» τίμησαν όπως άρμοζε σε έναν νικητή της ζωής. Σε έναν παίκτη, γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα εξαιρετικά του λόγια, για τους πρωταθλητές θα κάνουν τον γύρο του κόσμου και θα διαφημίσουν για μια ακόμη φορά τον σύλλογο.

«Θέλω να δηλώσω ότι είμαι περήφανος που ήμουνα κι εγώ μέρος αυτού του συλλόγου», δήλωσε ο Αμπιντάλ και τα λόγια αυτά τα λένε όλα. Δεν χρειάζεται να προσθέσει κανείς, τίποτα περισσότερο…
Υ.Γ. Για την εμφάνιση του Ολυμπιακού, κόντρα στον Πανιώνιο θα πούμε ότι υπήρχαν και θετικά. Σίγουρα, η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καθόλου καλή, αλλά θα πρέπει να κρατήσουμε μερικά πράγματα. Πρώτον, το γεγονός ότι ο Μήτρογλου, σκόραρε για τρίτο στη σειρά παιχνίδι και ειδικά το τελευταίο του γκολ, ήταν ενδεικτικό της τεράστιας κλάσης του. Κρατάμε επίσης, την θετική εμφάνιση του Ντοσεβί και του Σιόβα που φαίνεται πώς πατά καλύτερα στα πόδια του.

Υ.Γ. (1). Νομίζουμε – αν και φυσικά δεν είμαστε προπονητές – ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος να παίζει με εξτρέμ και να μην γεμίζει τόσο πολύ τον άξονα.

Υ.Γ. (2). Άντε τώρα να θέλεις πρωτάθλημα και να τρως σε δύο ματς επτά γκολ. Από Ξάνθη και Γιάννινα. Άντε τώρα, να θέλεις πρωτάθλημα να υποστηρίζεις ότι έχεις βγάλει δύσκολο πρόγραμμα και να τρως και εσύ ντόρτια από τη Ξάνθη….


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Ηρακλής Αντύπας
Ηρακλής Αντύπας

Ο Ηρακλής Αντύπας γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου του 1975. Από μικρός λάτρευε το ποδόσφαιρο και το φαγητό. Στα πόδια μια μπάλα και στα χέρια ένα σάντουιτς! Τα χρόνια πέρασαν. Η μπάλα από τα πόδια πέρασε στην εξέδρα. Δεν έκρυψε ποτέ ότι άνηκε στη μία και μοναδική γενιά, των «επιστημόνων» που είχε πει και ο Σαλιαρέλης. Αποφοίτησε από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ και ακολούθως (το 1993) ξεκίνησε την δημοσιογραφία στο ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ. Είχε την τιμή να μάθει τα μυστικά της πέννας από τον Θόδωρο Νικολαΐδη και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο. Στην πορεία βρέθηκε για 1,5 χρόνο στο SPORTIME και ξεκίνησε ρεπορτάζ Ολυμπιακού, σε καθημερινή βάση, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της SPORTDAY. Το… μενού περιλάμβανε και ραδιόφωνο, στον NOVAΣΠΟΡ FM. Για δύο χρόνια κάθε Δευτέρα βράδυ συνομιλούσε με τους ακροατές, κυρίως τους φιλικά προσκείμενους στον Ολυμπιακό. Επίσης, έκανε και τις μεταδόσεις των ευρωπαϊκών αγώνων των «ερυθρόλευκων», στα εκτός έδρας ματς. Πάντα σε πρώτο πληθυντικό…

Τον Ιούνιο αποφάσισε να κάνει ένα… Kit Κat και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο από μια άλλη οπτική γωνιά. Μέχρι πότε; Θα δείξει…