«Μπάλα τον Γενάρη ο Πουλίδο»

«Μπάλα τον Γενάρη ο Πουλίδο»

«Μπάλα τον Γενάρη ο Πουλίδο»

bet365

Ο Αλαν Πουλίδο προσέφυγε στο CAS και πηγές κοντά στον παίκτη κάνουν λόγο πως ο Γενάρης θα τον βρει να παίζει μπάλα στην Ευρώπη!

Μπορεί η Τίγκρες να κέρδισε την υπόθεση εναντίον του Πουλίδο στην επιτροπή επίλυσης διαφορών της Ομοσπονδίας του Μεξικό, ωστόσο ο παίκτης προσέφυγε στο CAS κι επίσημα, περιμένοντας τη δικαίωσή του. «Παρουσιάστηκε η προσφυγή στο CAS και η απάντηση αναμένεται σύντομα, όχι σε περισσότερο από μήνα. Εκεί θα αποφασιστεί και αν μπορεί να βγάλει προσωρινό διαβατήριο. Ο Πουλίδο είναι έτοιμος τον Γενάρη να παίξει στην Ευρώπη» τονίζει πηγή κοντά στον παίκτη και φυσικά αναφέρεται στον Ολυμπιακό. Ο Μεξικανός φορ γνώριζε καλά πως δεν θα δικαιωνόταν από την Ομοσπονδία της χώρας του γι' αυτό και προσέφυγε στο CAS. Ο ίδιος δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να γυρίσει στην Τίγκρες και περιμένει τη δικαίωση να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα