Καλογέρης: «Αν έρθει η Ευρώπη...»

Gazzetta team
Καλογέρης: «Αν έρθει η Ευρώπη...»

bet365

Η Ευρώπη μπορεί να μην είναι στο μυαλό των ανθρώπων του Παναιτωλικού, όμως νίκη με νίκη μπορεί να μπει δυνατά στους στόχους, όπως άφησε να εννοηθεί ο Αλέξανδρος Καλογέρης.

Το στίγμα του για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, αλλά και αυτό που έρχεται κόντρα στη Νίκη Βόλου έδωσε με δηλώσεις του ο Αλέξανδρος Καλογέρης. Ο 28χρονος μέσος παράλληλα αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο Ευρωπαϊκής εξόδου, καθώς οι τελευταίες νίκες του Παναιτωλικού, τον έχουν ανεβάσει κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΛΟΓΕΡΗ ΣΤΟ AGRIONIO-SPORTS.GR

-Ήσουν εκ των κορυφαίων παικτών του Παναιτωλικού απέναντι στον Πλατανιά και βοήθησες αρκετά έτσι ώστε να έρθει η νίκη στην πρώτη σου συμμετοχή στην βασική ενδεκάδα, δικαιώνοντας τον προπονητή σου…

“H αλήθεια είναι ότι είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια μου και το πιο σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα, άρα έχει αξία και η εμφάνιση μου. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς του αγώνα με τον Πλατανιά, όπου νομίζω ότι η ομάδα μέχρι το 70΄ ήταν πολύ καλή, έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο, είχε αρκετές τελικές και δυστυχώς στο τέλος γυρίσαμε πίσω για να να κρατήσουμε το υπέρ μας 1-0. Το σημαντικό για εμάς είανι ότι πήραμε τελικά τη νίκη”.

-Νίκη στον Βόλο και καλά Χριστούγεννα;
“Ακριβώς. Το συγκεκριμένο παιχνίδι όμως, μόνο εύκολο δεν είναι. Μην παρασυρόμαστε από τα προβλήματα που έχει η Νίκη. Οι παίκτες τους θέλουν να δείξουν ότι μπορούν να παίξουν και αυτοί σε υψηλό επίπεδο. Άρα εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε καλά Χριστούγεννα”.

-Πλέον είστε κοντά στις θέσεις για Ευρώπη…
“Εμείς δουλεύουμε για να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Εμείς σε κάθε αγώνα πηγαίνουμε για τη νίκη και αν έρθει και η Ευρώπη, θα είναι καλό”.

-Οι δικοί σου στόχοι ποιοι είναι;
“Να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να γίνομαι όλο και καλύτερος, βοηθώντας τον Παναιτωλικό να πετύχει τους στόχους του”.

-Σκέφτεσαι την πιθανότητα να κερδίσετε με δικό σου γκολ τον αγώνα στον Βόλο;
“Δεν μπαίνω σε αυτή την διαδικασία. Μακάρι να γίνει αυτό, αλλά πρώτος στόχος μου είναι να κερδίσει η ομάδα”.

-Τέλος, θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας;
“Στο παιχνίδι με τον Πλατανιά δεν βοήθησε και ο καιρός για να έρθει περισσότερος κόσμος, αλλά πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, θα έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο να μας υποστηρίξει”.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα