ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός για πρωταθλητής χειμώνα

Θοδωρής Βασίλης
ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός για πρωταθλητής χειμώνα

bet365

Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου και ο άτυπος τίτλος πρωταθλητή χειμώνα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Το gazzetta.gr αναλύει τις πιθανότητες των τριών διεκδικητών

Ο πρώτος γύρος φτάνει στο τέλος του αλλά ο πρωταθλητής χειμώνα θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Και αυτό γιατί ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι της πρώτης θέσης με καμία από τις τρεις ομάδες να πείθει. Ο πρώτος ΠΑΟΚ γνώρισε νέα ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, την ίδα ώρα που ο δεύτερος Ολυμπιακός φτάνει στη νίκη με το ζόρι. Τέλος, ο Παναθηναϊκός λυγίζει στα δύσκολα και δέχεται τέσσερα γκολ από την Ξάνθη. Δύο αγωνιστικές πριν το πέσιμο της αυλαίας του πρώτου γύρου το gazzetta.gr αναλύει τα εναπομείναντα παιχνίδια των τριών ομάδων.

ΠΑΟΚ (31βαθμοί)

Λεβαδειακός (εκτός)
Πανιώνιος (εντος)

Ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ο αγώνας στα Γιάννενα φανέρωσε τις χτυπητές του αδυναμίες. Η ομάδα του Άγγελου Αανστασιάδη είχε την ευκαιρία πριν από δύο αγωνιστικές να πάει στο +7 από την δεύτερη θέση αλλά κάπου εκεί έπαθε μπλακ άουτ. Ήττα στην Ξάνθη, αποκλεισμός στο Γιουρόπα Λιγκ και δύσκολη νίκη επί της Κέρκυρας με τον Δικέφαλο του Βορρά να δείχνει ανίκανος να διαχειριστεί την πρώτη θέση. Πλέον η διαφορά από τον Ολυμπιακό είναι μόλις ένας βαθμός και με την εικόνα που δείχνει κινδυνεύει να χάσει και την πρωτιά. Η επόμενη αγωνιστική κρύβει ξανά εκτός έδρας δοκιμασία αυτή την φορά στην Λιβαδειά. Ο Λεβαδειακός προέρχεται από δύο ήττες τις οποίες όμως θα μπορούσε να τις αποφύγει και χρειάζεται βαθμούς αφού βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Με την τωρινή κατάσταση του ΠΑΟΚ δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι οι Θεσσαλονικείς θα έχουν εύκολο απόγευμα. Ο πρώτος γύρος για τον ΠΑΟΚ κλείνει με τον Πανιώνιο στην Τούμπα. Ένας βατός αντίπαλος με τους «ασπρόμαυρους» ώστε να κλεισουν με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο και αν είναι δυνατόν και στην πρώτη θέση.

Ολυμπιακός (30 βαθμοί)

Καλλονή (εκτός)
Πλατανιάς (εντός)

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην είναι σε καλή κατάσταση, αλλά και ο Ολυμπιακός δεν εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του. Οι «ερυθρόλευκοι» επίσης δεν είναι σε καλή κατάσταση αλλά παρόλα αυτά έχουν καταφέρει να βρίσκονται στο -1 από την πρώτη θέση. Οι Πειραιώτες κατάφεραν να κερδίσουν Λεβαδειακό και Πανιώνιο αγκομαχώντας και θα πρέπει να πουν ευχαριστώ στον Κώστα Μήτρογλου ο οποίος τους ξελάσπωσε. Για την ομάδα του Μίτσελ ακολουθεί ένα δύσκολο ματς στην Μυτιλήνη απέναντι στην Καλλονή. Οι νησιώτες είναι αήττητοι εντός έδρας κι ετοιμάζονται να βάλουν δύσκολα στους πρωταθλητές. Μετά την Μυτιλήνη οι Πειραιώτες κλείνουν τον πρώτο γύρο εντός έδρας με τον Πλατανιά κι ελπίζουν να κάνουν το 2 στα 2 για να βάλουν και άλλη πίεση στον ΠΑΟΚ και να κλέψουν έστω στο τέλος τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα.

Παναθηναϊκός (26 βαθμοί)

Κέρκυρα (εντός)
ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός)

Ο Παναθηναϊκός είχε δύο φορές την ευκαιρία τόσο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης όσο και με την Ξάνθη ότι μπορεί να μπει σφήνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Και τις δύο φορές όμως απέτυχε. Οι «πράσινοι» έδειξαν να λυγίζουν μπροστά στην πρόκληση του τίτλου και είναι πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή. Η ομάδα του Αναστασίου κλείνει τον πρώτο γύρο με την Κέρκυρα εντός στην Λεωφόρο, μία Κέρκυρα που είναι άνετη στην βαθμολογία, αλλά στη συνέχεια έχει επικίνδυνη έξοδο στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ ο οποίος μετράει τρεις νίκες και μία ισοπαλία κόντρα στις ομάδες των πλέι οφς. Και με τα αμυντικά κενά που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι» μόνο εύκολο δεν θα είναι το βράδυ στις «Ζωσιμάδες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα