Ο Ολυμπιακός κοιτάζει μόνο τον εαυτό του

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει μόνο τον εαυτό του

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ο Ολυμπιακός κοιτάζει μόνο τον εαυτό του

bet365

Οι γκέλες των ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού δεν τον συγκινούν και ο Ολυμπιακός για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι για το πως θα γίνει καλύτερος.

Το φιλανθρωπικό φιλικό πέρασε, δεν τον... χάλασαν οι νίκες των ΠΑΣ Γιάννινα και Skoda Ξάνθης επί των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού αντίστοιχα αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός για το μόνο που νοιάζεται είναι για το πως θα γίνει εκείνος καλύτερος.

Τι να το κάνεις, εξάλλου, να χάνει βαθμούς ο αντίπαλός σου για τον τίτλο και εσύ να «κλείνεις τα μάτια» στα «δώρα» που σου κάνουν.

Ετσι το τέλος της 15ης αγωνιστικής βρίσκει τους πρωταθλητές Ελλάδας στο -1 από την κορυφή. Στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι τώρα η νίκη στη Μυτιλήνη, με την Καλλονή να είναι ακόμη αήττητη στην έδρα της (4 νίκες, 3 ισοπαλίες).

Άρα, με νίκη στη Λέσβο κάνει καλά Χριστούγεννα και μετά... παίζει μπάλα η διοίκηση. Εκείνη θα κληθεί να ενισχύσει το ρόστερ, ώστε μετά τις γιορτές, η ομάδα να δείξει βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο. Οι προσθήκες το Γενάρη έχουν προαναγγελθεί και είναι δεδομένο ότι τουλάχιστον θα έρθει παίκτης ή παίκτες για το κέντρο της άμυνας και εξτρέμ.

Όπως έγραψε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, στο λογαριασμό του στο facebook, «τον Ολυμπιακό μπορεί να σταματήσει μόνο ο κακός του εαυτός».

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Εμείς δεν κοιτάζουμε τι κάνουν οι άλλοι! Μόνο τι θα κάνουμε εμείς για να γίνουμε όπως θέλουμε! Άλλωστε είναι γνωστό ακόμα και στα... νεογέννητα, ότι τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μπορεί να τον σταματήσει μόνο ο κακός εαυτός του! Συγκέντρωση και δύναμη για το παιχνίδι με την Καλλονή και προχωράμε δυνατά!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα