Μπούρμπος: «Η συσπείρωση είναι το κλειδί»

Gazzetta team
Μπούρμπος: «Η συσπείρωση είναι το κλειδί»

bet365

Απογοητευμένος από την εικόνα του Παναθηναϊκού, δήλωσε ο Μπούρμπος, που τόνισε πως οι «πράσινοι» πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και να βελτιωθούν άμεσα.

Την τραγική εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στα «Πηγάδια» παραδέχτηκε ο Μπούρμπος, που μιλώντας στην κάμερα της Nova τόνισε πως πρέπει αυτή η ήττα να γίνει μάθημα.

«Νομίζω ότι το αποτέλεσμα τα λέει όλα. Δεν εμφανιστήκαμε στην Ξάνθη. Ήρθε μόνο το σώμα μας. Είναι ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να ξεχάσουμε, αλλά και να μάθουμε από αυτό αν θέλουμε να έχουμε καλή πορεία στο πρωτάθλημα», δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Μπούρμπος.

Για το αν είδαν υπεροπτικά την Ξάνθη: «Μπορώ να πω ότι δεν ήμασταν στο γήπεδο. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Είναι ένα παιχνίδι που δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά γιατί έχει δρόμο το πρωτάθλημα».

Για το πώς μπορεί να διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός αυτή την κατάσταση: «Η συσπείρωση είναι το κλειδί και οι προσωπικότητες που υπάρχουν στα αποδυτήρια έτσι ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις νίκες και τα καλά αποτελέσματα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα