Λύνει τον... γρίφο ο Αμπιντάλ

Δημήτρης Τομαράς
Λύνει τον... γρίφο ο Αμπιντάλ

bet365

Ο Ερίκ Αμπιντάλ θα πάρει επίσημα θέση την Παρασκευή για το εάν θα παίξει ή όχι κόντρα στην Καλλονή. Υπάρχει πιθανότητα να δώσει το τελευταίο του ματς στην Μυτιλήνη και μετά να αποχωρήσει.

Ο Γάλλος σέντερ μπακ θα είναι ο άνθρωπος που θα λύσει και τον... γρίφο αναφορικά με την χρησιμοποίησή του ή μη για την αναμέτρηση στην Καλλονή. Μετά το πρόβλημα που προέκυψε με τον Τάσο Αυλωνίτη ο Μίτσελ -που δεν έχει στην διάθεσή του ούτε τον Αλμπέρτο Μποτία- έχει μείνει με έναν στόπερ. Τον Δημήτρη Σιόβα. Έτσι οι επιλογές είναι δύο: είτε να αγωνιστεί για τελευταία φορά ο Ερίκ Αμπιντάλ είτε να χρησιμοποιηθεί ως στόπερ ο Ντελβίν Ντινγκά. Υπάρχει και ο νεαρός Πραξιτέλης Βούρος όμως είναι σίγουρα ρίσκο για τέτοιο ματς. Ο Αμπιντάλ θα γνωστοποιήσει την Παρασκευή το τι θα συμβεί οριστικά όμως στην παρούσα φάση είναι πιθανό να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα και με τους Νησιώτες και μετά να αποχωρήσει οριστικά από την ενεργό δράση. Ως προς τον Αυλωνίτη πάντως όπως σας τονίσαμε και πριν την Παρασκευή θα κριθεί τελικώς το τι θα συμβεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα