Τραυματισμός Αυλωνίτη και... επιστράτευση Αμπιντάλ

Δημήτρης Τομαράς
Τραυματισμός Αυλωνίτη και... επιστράτευση Αμπιντάλ

bet365

O Αυλωνίτης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και έτσι θα γίνει προσπάθεια να παίξει και με Καλλονή ο Αμπιντάλ. Εναλλακτική ο Ντινγκά για το κέντρο της άμυνας.

Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να δώσει λύση σε ένα ακόμα αμυντικό του πρόβλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αυλωνίτης παρουσίασε πρόβλημα στους προσαγωγούς του την Πέμπτη. Μετά από αυτά τα ιατρικά μαντάτα ενδέχεται να καταβληθεί προσπάθεια μήπως και παίξει και με την Καλλονή ο Αμπιντάλ. Επίσημη ενημέρωση από μεριάς των Πειραιωτών δεν υπήρξε προς το παρόν και δεν είναι σίγουρο πως ο Γάλλος θα αγωνιστεί στην Μυτιλήνη. Διέρρευσε πάντως πως η τελική απόφαση για τον Αυλωνίτη θα ληφθεί την Παρασκευή. Άλλη λύση για τα μετόπισθεν είναι ο Ντινγκά. Υπάρχει και η πιθανότητα να μην ζητηθεί κάτι τέτοιο από τον Αμπιντάλ και να επιλεγεί δίδυμο στόπερ Σιόβα - Ντινγκά. Ο Κονγκολέζος έχει παίξει εξάλλου ξανά στόπερ φέτος στον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα