Κρας τεστ... τίτλου με Καλλονή

Δημήτρης Τομαράς
Κρας τεστ... τίτλου με Καλλονή

bet365

O Ολυμπιακός επικεντρώνεται αποκλειστικά στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Καλλονή όπου η νίκη είναι μονόδρομος καθώς παίζει τον ρόλο της για την διεκδίκηση του τίτλου.

Η πίεση για παίκτες και τεχνικό τιμ δεν σταματά στον Ολυμπιακό. Η νίκη επί του Πανιωνίου ικανοποίησε ως προς την συγκομιδή βαθμών αλλά όχι σχετικά με την εικόνα. Κάτι που όπως σας γράψαμε χθες και έχουμε επισημάνει και παλαιότερα εξακολουθεί να δημιουργεί μεγάλη και έντονη πίεση προς το πρόσωπο του Μίτσελ. Προπονητής και ποδοσφαιριστές κρίνονται έτσι και αλλιώς διαρκώς και ενόψει Γενάρη. Το προσεχές παιχνίδι με την Καλλονή στην Μυτιλήνη θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Ένα κρας τεστ... τίτλου που μπορεί να κρίνει πολλά. Οι πρωταθλητές Ελλάδας χρειάζονται όσο τίποτε άλλο τη νίκη. Αυτό είναι το νούμερο 1 ζητούμενο και όχι τόσο η αγωνιστική παρουσία. Με δεδομένη την ήττα του ΠΑΟΚ που κρατάει τον Ολυμπιακό στο -1 άλλα περιθώρια δεν υπάρχουν. Η σοβαρότητα και η δυσκολία του αγώνα αναγκάζει τον Μίτσελ να παίξει με όσο περισσότερους βασικούς μπορέσει. O Ρομπέρτο θα είναι ξανά κάτω από τα γκολπόστ και η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από Ομάρ, Μαζουάκου, Σιόβα και Αυλωνίτη. Στην επίθεση θα είναι λογικά ξανά ο Μήτρογλου και μένει να αποσαφηνιστεί ποιοί θα καλύψουν τις θέσεις σε άξονα και άκρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα