Παγκόσμια αναγνώριση για Αμπιντάλ

Παγκόσμια αναγνώριση για Αμπιντάλ

Δημήτρης Τομαράς
Παγκόσμια αναγνώριση για Αμπιντάλ

bet365

Media από την Τουρκία μέχρι την Λατινική Αμερική στέκονται στην αποχώρηση του Ερίκ Αμπιντάλ από την ενεργό δράση ενώ Ισπανοί και Γάλλοι ψάχνουν τρόπο για να έχουν πλάνα ή και ζωντανή σύνδεση την ώρα της συνέντευξης Τύπου του την Παρασκευή.

Η παγκόσμια αναγνώριση του Γάλλου άσου αποτυπώνεται στο γεγονός πως την Πέμπτη πολλά ΜΜΕ σε Τουρκία, Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Λατινική Αμερική καθώς και αλλού στάθηκαν με ειδικές αναφορές στο ότι σταματάει το ποδόσφαιρο. Το μεσημέρι της Παρασκευής (13.00) ο Ερίκ Αμπιντάλ θα μιλήσει για το θέμα αυτό σε συνέντευξη Τύπου στο Καραϊσκάκη. Είναι αξιοσημείωτο πως media από Ισπανία και Γαλλία αναζητούν τρόπο να έχουν είτε πλάνα είτε ζωντανή σύνδεση με την αίθουσα την ώρα της συνέντευξης. Εκεί όπου ο Αμπιντάλ -που αναμένεται να αναλάβει μετά πόστο στην Μπαρτσελόνα- θα σταθεί στο πέρασμά του από τον Ολυμπιακό, στο τι τον ώθησε να πάρει την τελική του απόφαση και στο ενδεχόμενο να συνεχιστεί η συνεργασία του με τον πειραϊκό σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα