Ο Αναστασιάδης για ΠΑΟΚ και Εθνική

Ο Αναστασιάδης για ΠΑΟΚ και Εθνική

Απόστολος Παγώνης
Ο Αναστασιάδης για ΠΑΟΚ και Εθνική

bet365

Ο Άγγελος Αναστασιάδης με δηλώσεις του στάθηκε στα αίτια της ήττας από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και στο θέμα που προέκυψε με την Εθνική ομάδα. Αναφέρθηκε και στο θέμα Κατσικά.

Ο Έλληνας τεχνικός αρχικά για τον αγώνα και την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Εμείς δεν παίξαμε καλά, αλλά δεν αξίζαμε αυτό το σκορ. Κάναμε πολλά λάθη τα οποία πληρώσαμε, όσον αφορά τη αγωνιστική πειθαρχία. Δεχθήκαμε τρία γκολ στην αντεπίθεση, μας λείπει η εμπειρία. Τα προβλήματα που είχαμε σήμερα στοίχισαν στην ομάδα. Κάποια παιδιά όταν δεν παίζουν είναι βαρόμετρο για την ομάδα. Δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά που έπαιξαν δεν προσπάθησαν, έτρεξαν πολύ, αλλά έτρεξαν άσκοπα και λάθος. Και στο πρώτο γκολ γίνεται λάθος και στο δεύτερο αφού χάνουμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε γίνεται λάθος και δεχόμαστε δεύτερο τέρμα. Απέναντί μας ήταν μία ομάδα πολύ καλά στημένη. Ξέραμε ότι παίζει με αντεπιθέσεις, το ίδιο έκανε και με τον Ολυμπιακό και με τον Ατρόμητο και με εμάς σήμερα. Δεν μας ξάφνιασε, το είχαμε πει, αλλά δυστυχώς σε τρείς φάσεις δεχθήκαμε τρία γκολ».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν σκόραρε για πρώτη φορά εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα: «Όλα τα μηνύματα σήμερα είναι ανησυχητικά. Ο αντίπαλος μέχρι σήμερα δεν έφτανε εύκολα στην περιοχή μας και τώρα φτάνει πολύ εύκολα. Αυτό σημαίνει αγωνιστική απειθαρχία και γι' αυτό φταίω εγώ. Δεν το συζητάω. Το μόνο ελαφρυντικό για αυτά τα παιδιά σήμερα είναι ότι είναι νέα. Αυτή είναι η μόνη δικαιολογία που μπορώ να βρω και δεν είναι δικαιολογία είναι η πραγματικότητα».

Για τα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ στην κόντρα: «Είναι πολύ εύκολο ένα παιχνίδι να το κρίνουμε. Για τις αντεπιθέσεις η αντιμετώπιση εύκολη, δεν είναι δύσκολη. Απλά εκείνη την στιγμή είναι πως το αντιλαμβάνεται ο κάθε παίκτης, να πάει πιο γρήγορα ή πιο αργά. Εκεί είναι ατομικό το λάθος, δεν είναι ομαδική συμπεριφορά. Μας δοκιμάζει. Στεναχωριέμαι για τον τρόπο που χάσαμε, σήμερα ήμασταν φρέσκοι, ήμασταν καλά το όσον αφορά να τρέξουμε».

Για την απόφασή του να εκτίσει ο Ρατς την ποινή του στο σημερινό ματς: «Ο Ρατς είναι επιβαρυμένος, κουρασμένος και θεωρήσαμε ότι ίσως να τον κάναμε και κακό αν έπαιζε σήμερα. Αλλά δεν νομίζω ότι σήμερα το σκορ πήρε αυτές τις διαστάσεις μόνο από την απουσία του Ρατς. Αλίμονο αν μία ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, βασίζεται μόνο σε έναν ποδοσφαιριστή. Είναι πολλά τα παιδιά που λείπουν και ο λόγος είναι αυτός, εμείς πρέπει να προχωρήσουμε. Σε δύο μέρες έχουμε παιχνίδι, δεν πρέπει μείνουμε εδώ».

Για την δύσκολη συνέχεια και εάν ο ΠΑΟΚ αντέχει: «Αυτό θα φανεί στον δρόμο, θα φανεί τι ψυχικά αποθέματα έχει αυτή η ομάδα, εγώ, όλοι, δεν είναι μακριά. Δεν μου αρέσει να ψάχνω δικαιολογίες εμείς σαν ομάδα, απλώς, δεν κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε. Εδώ και ένα μήνα έχουμε πολύ ταλαιπωρία, πάρα πολύ, αλλά δεν μου αρέσει να ψάχνω δικαιολογίες. Οταν παίζεις με μία ομάδα που αγωνίζεται την έδρα της, έχει ένα καλό ρόστερ, θέλει να σε κερδίσει επόμενο είναι όταν κάνεις λάθη να τα πληρώσεις και εμείς τα πληρώσαμε στο 100%. Η ομάδα μας θα είχε μπορούσε να είχε ισοφαρίσει και να ήταν τελείως διαφορετικό το αποτέλεσμα».

Για την θητεία του στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Προσπαθώ να δουλεύω πάρα πολύ σκληρά. Εκτός από τους συνεργάτες μου, με όλους τους φροντιστές, τους ανθρώπους του ΠΑΣ, όλους που είναι στα Γιάννινα έχω την σχέση αυτή που πρέπει να έχει κάθε άνθρωπος το ποδοσφαίρου. Είναι αμοιβαία αυτή η συμπάθεια, δεν αλλάζει αυτό ποτέ και θέλω να ευχηθώ στα παιδιά και στον προπονητή να έχουν καλές γιορτές και πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί μου έδωσαν το δικαίωμα να δουλέψω εδώ».

Για τα σενάρια που τον φέρνουν στον πάγκο της Εθνικής: «Γίνεται μία προσπάθεια από κάποιους να αποπροσανατολίσουν τον Αναστασιάδη καθ τον κόσμο με πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Θα πω μόνο ένα πράγμα για να μη μπω σε λεπτομέρειες. Σε όλη την προπονητική μου καριέρα με έδιωχναν από τις ομάδες. Νομίζω ότι είναι κατανοητό. Ποτέ δεν εγώ δεν πούλησα ομάδα, ποτέ δεν έκαναν κάτι που να ήταν κακό για τους άλλους, μόνο για μένα. Όταν ήμουν στην Κύπρο με έπαιρναν τηλέφωνο ομάδες και τους έλεγα πηγαίνετε στην Ομοσπονδία, εγώ δεν θέλω, αν θέλει η Ομοσπονδία να απαλλαγεί από μένα, καλώς. Στο εξωτερικό έχει συμβεί βέβαια να δουλεύει κάποιος και σε ομάδα και σε Εθνική, όχι όμως στην Ελλάδα. Δεν γνωρίζω κάτι. Να είσαι προπονητής στην Εθνική Ελλάδας είναι τιμή, ειδικά για έναν προπονητή που είναι Έλληνας, αλλά δεν μπορώ εγώ να έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και να συζητάω με άλλη ομάδα, η Ρεάλ Μαδρίτης να έρθει εγώ δεν θα συζητήσω. Όταν ήμουν στον Εδεσσαϊκό, δεν είχα συμβόλαιο, μόνο συμφωνία στο μιλητό, με κάλεσε ο ΠΑΟΚ και δεν πήγα. Μετά πήρε τον Αρχοντίδη και μετά από μία εβδομάδα με έδιωξαν από τον Εδεσσαικό».

Για τον Κατσικά και το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του: "Κοιτάξτε εμένα αυτή την στιγμή, όλη η σκέψη μου είναι στην Λιβαδειά, μετά απ' αυτό το ματς θα συζητήσουμε. Εγώ δεν έχω μιλήσει με τον Κατσικά γι’ αυτό το θέμα, η συζήτηση που είχα κάνει εγώ με τον Κατσικά ήταν τελείως διαφορετική αυτή που μου λέτε τώρα. Δεν έχω υπ' όψιν μου για κάποιον που θέλει να πουληθεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα