Ο Δέλλας επισκέφτηκε Κορδέρο...

Ο Δέλλας επισκέφτηκε Κορδέρο...

Γιώργος Τσακίρης
Ο Δέλλας επισκέφτηκε Κορδέρο...

bet365

Ο Έλληνας τεχνικός της ΑΕΚ συνοδευόμενος από τον Βασίλη Μπορμπόκη πήγε στο Ιατρικό Κέντρο να δει τον Ισπανό μέσο και να του ευχηθεί μετά το χειρουργείο.

Από τους πρώτους, αν όχι ο πρώτος, που ανησύχησαν με τον τραμαυτισμό του Μιγκέλ Κορδέρο στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Φωστήρα ήταν ο Τραϊανός Δέλλας που γνώριζε πως το πρόβλημα θα χρειαστεί χειρουργείο και μέχρι να επαληθευτούν οι φόβοι του ήλπιζε (μάταια) να αποδειχθεί πως είχε λάθος...

Ο Έλληνας τεχνικός εννοείται πως όταν ενημερώθηκε ότι ολοκληρώθηκε η επέμβαση (σ.σ.: αρθροσκόπηση, αύριο θα πάρει εξιτήριο) του Ισπανού μέσου πήγε συνοδευόμενος από τον Βασίλη Μπορμπόκη για να τον δει, να του ευχηθεί φυσικά και ταυτόχρονα να συζητήσει μαζί του προκειμένου να του ανεβάσει λίγο το ηθικό και να του δώσει κουράγιο και δύναμη προκειμένου να γυρίσει πίσω γρήγορα και έτοιμος!

Δεν ήταν μόνο ο Δέλλας και ο στενός του συνεργάτης που πέρασαν από το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεται ο Κορδέρο. Αρκετοί ήταν οι συμπαίκτες του Ισπανού άσου που βρέθηκαν στο πλευρό του αρχηγού τους, άλλωστε αποτελεί τεράστια συμπάθεια στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και εμπνέει απόλυτο σεβασμό (έμεινε άλλωστε στα δύσκολα στην ομάδα και την Γ΄ κατηγορία), ενώ την περισσότερη ώρα στο πλευρό του βρισκόταν ο κολλητός του Ιβάν Μπρέσεβιτς.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα