«Ευχαριστώ για την αγάπη σας»!

«Ευχαριστώ για την αγάπη σας»!

Γιώργος Τσακίρης
«Ευχαριστώ για την αγάπη σας»!

bet365

Από το χειρουργικό κρεβάτι ο Ισπανός μέσος της ΑΕΚ νιώθει θαυμασμό για τους Ενωσίτες και τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που δέχεται...

Το χειρότερο μαντάτο για την ΑΕΚ στη διάρκεια της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Φωστήρα ήταν αναμφισβήτητα ο τραυματισμός του Μιγκέλ Κορδέρο για τον οποίο σας ενημερώσαμε έγκαιρα πως δυστυχώς οι φόβοι από την πρώτη στιγμή ήταν πως θα υποχρεωθεί να οδηγηθεί στο χειρουργείο...

Κάτι που έγινε το μεσημέρι, πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η επέμβαση (σ.σ.: αρθροσκόπηση) και με αφορμή την επικοινωνία μας για ευχές για την ανάρρωσή του, μας ζήτησε μέσω του gazzetta.gr, να μεταφέρουμε δυο λόγια προς τον κόσμο της ΑΕΚ για τη στήριξή του και τα αμέτρητα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που λαμβάνει από χθες το βράδυ έως και λίγα λεπτά που βγήκε από το χειρουργείο.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της ΑΕΚ, ευχαριστώ πραγματικά μέσα απ' την καρδιά μου για την αγάπη σας και τη στήριξή σας σε μένα σ' αυτή τη δύσκολη στιγμή. Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και ταυτόχρονα για να συνεχίσω να ανταποδίδω μέσα στον αγωνιστικό χώρο την αγάπη και την εκτίμηση που μου δείχνετε, μου δίνει δύναμη και κίνητρο η στήριξή σας. Εύχομαι σε όλους να 'χουν υγεία και μόνο χαρές και χαμόγελα για τις γιορτές που έρχονται αλλά και έπειτα απ' αυτές», μας είπε ο Μιγκέλ Κορδέρο.

Σύντομα αναμένεται (και) η επίσημη ενημέρωση από το ιατρικό τιμ της Ένωσης σχετικά με την κατάσταση του Ισπανού άσου, το πώς πήγε το χειρουργείο και την πορεία (διάστημα) αποθεραπείας του.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα