Το come back του Σιόβα!

Δημήτρης Τομαράς
Το come back του Σιόβα!

bet365

Ο πιο ποιοτικός στόπερ του φετινού ρόστερ του Ολυμπιακού, Δημήτρης Σιόβας, έκανε την δυναμική του επανεμφάνιση στο ματς πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο.

Ο Σιόβας έμελλε να κάνει κόντρα στην πρώην του ομάδα το τοπ φετινό του ματς. Ο στόπερ του Ολυμπιακού που είναι με διαφορά ότι καλύτερο διαθέτει ο Μίτσελ για την... καρδιά της άμυνας φέτος, έδειξε το πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του. Ο Δημήτρης Σιόβας που μπορεί κάλλιστα να καλύψει και την θέση του αμυντικού χαφ έκανε ένα μεστό και καλό ματς από αμυντικής και τακτικής πλευράς και ενώ είχε συμμετοχή στο πρώτο γκολ του Μήτρογλου. Μετά από αυτό το θετικό πρόσημο που έβγαλε στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο ο Μίτσελ μπορεί να περιμένει μία ακόμα πιο καλή συνέχεια. Οι Σιόβας και Αυλωνίτης πάντως θα χριστούν δεδομένα βασικοί στο ματς με την Καλλονή, όπως σας γράψαμε και χθες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα