Οι... σιωπηλοί πανηγυρισμοί του Μητρογκόλ!

Οι... σιωπηλοί πανηγυρισμοί του Μητρογκόλ!

Δημήτρης Τομαράς
Οι... σιωπηλοί πανηγυρισμοί του Μητρογκόλ!

bet365

O Κώστας Μήτρογλου έχει επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο πανηγυρισμού τον τελευταίο καιρό. Από τις... φωνές και τα πιστόλια πλέον δείχνει τον παίκτη που τον τροφοδότησε για να σκοράρει.

Με την Μάλμε δεν πανηγύρισε με τον δικό του εκρηκτικό και μοναδικό τρόπο. Με τον Λεβαδειακό το ίδιο. Κόντρα στον Πανιώνιο επέλεξε να δείξει απλώς τον άνθρωπο που έκανε το κόρνερ και από το οποίο ήρθε το 1-0, τον Μαζουάκου. Ο Μήτρογλου σκόραρε χθες για τρίτο σερί ματς και όμως δεν πανηγύρισε και δεν έδειξε την χαρά του όπως συνηθίζει. Ο λόγος είναι απλός. Ο διεθνής φορ επειδή δέχθηκε τον τελευταίο καιρό πολλά... πυρά από διάφορες πλευρές και αμφισβητήθηκε παράλληλα έντονα έχει στεναχωρηθεί ιδιαίτερα.

Η ψυχολογική του διάθεση και κατάσταση δεν είναι σαν άλλοτε. Ευρισκόμενος σε μία περίοδο όπου ψάχνει να βρει τον παλιό του καλό εαυτό και όπου δουλεύει σκληρά βλέπει την δικαίωση μέσω των τερμάτων που έχει βάλει, όμως δεν μπορεί να ξεχάσει το τι έχει περάσει από τον Σεπτέμβριο και μετά. Από κάθε... κατεύθυνση και με κάθε τρόπο. Παράλληλα το γεγονός πως δείχνει πια τον παίκτη που του δίνει ασίστ, καταδεικνύει και το σκεπτικό του πως σε κάποιες περιπτώσεις ο ίδιος θεωρεί ότι δεν έχει τροφοδοτηθεί στον βαθμό που έπρεπε έτσι ώστε να κάνει φάσεις για γκολ.

Το πλέον σημαντικό για τον Μήτρογλου βέβαια είναι το εξής: με την σκληρή δουλειά που έχει κάνει εντός και εκτός Ρέντη φαίνεται η βελτίωσή του. Το πόσο δούλεψε πάνω σε όλους τους τομείς τον τελευταίο καιρό. Ο Μίτσελ είναι πολύ ευχαριστημένος από την πρόοδό του ενώ η συχνότητα με την οποία βρίσκει πια δίχτυα ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα