H Καλλονή και η... Κυριακή

H Καλλονή και η... Κυριακή

Διονύσης Δελλής
H Καλλονή και η... Κυριακή

bet365

Ο Διονύσης Δελλής, γράφει για το ματς με τον Πανιώνιο αλλά και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα...

Έμεινε στα ίδια... κυβικά. Χωρίς δημιουργία, χωρίς ενέργεια, χωρίς «κάτι» που να δείξει βελτίωση σε σχέση με τις συνεχιζόμενες χαμηλές πτήσεις του τελευταίου διαστήματος και δη στα ματς Σούπερ Λιγκ του Δεκέμβρη. Έκανε όμως μια δεύτερη νίκη στη σειρά. Είδε τον Κώστα Μήτρογλου να σκοράρει για τρίτο σερί παιχνίδι. Κράτησε για πρώτη φορά εντός έδρας το «μηδέν» στην άμυνα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (26/10). Και το κυριότερο: Μείωσε στον έναν βαθμό από τον ΠΑΟΚ και περιμένει το απόγευμα της Πέμπτης να δει τι θα ισχύσει στον βαθμολογικό πίνακα, έπειτα από τη 14η στροφή.

Αυτή είναι η κατάσταση στον Ολυμπιακό, λίγο πριν το φινάλε της αγωνιστικής δράσης για το 2014. Και αυτή θα παραμείνει τουλάχιστον ως το Σάββατο και την αναμέτρηση με την Καλλονή, στη Μυτιλήνη. Δεν θα αλλάξει κάτι. Και δεν πρέπει να αλλάξει κάτι, καθώς οι Ερυθρόλευκοι δεν προλαβαίνουν ούτε να το... σκεφτούν. Έρχεται το 8ο ματς σε 24 ημέρες για εκείνους. Και αυτό τα λέει όλα. Σε μια περίοδο που ήρθε ο τραυματισμός του Μποτιά να προστεθεί στην απουσία του Μιλιβόγιεβιτς. Σε ώρες που ο Ερίκ Αμπιντάλ είναι έτοιμος να ανακοινώσει το "φινάλε" της σπουδαίας καριέρας του. Δεν είναι για πολλές... σκέψεις και αναλύσεις λοιπόν.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι ο τρόπος που θα πάρουν και το τελευταίο τρίποντο της χρονιάς. Το πώς θα περάσουν από μια έδρα που δικαίως συγκαταλέγεται στις κορυφαίες του φετινού πρωταθλήματος. H Καλλονή έχει τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες στην έδρα της. Και το κυριότερο: Ακόμη δεν έχει δεχθεί ούτε ένα γκολ μέσα στο σπίτι της, σε ένα ξεχωριστό ρεκόρ που αξίζει και να το αναφέρει κάποιος και κατ επέκταση να επαινέσει τους Νησιώτες για αυτό το μικρό κατόρθωμα. Πως το είπε ο Μήτρογλου «Δύσκολο ματς. Να νικήσουμε και να φύγουμε ήρεμοι για διακοπές».
Δεν πρέπει λοιπόν να περιμένει κανείς κάτι... νεότερο ως και το Σάββατο από το μεγάλο λιμάνι. Μέχρι το επόμενο 90άλεπτο. Ούτε κάποια επιβεβαίωση στην ονοματολογία που έχει προκύψει δικαιολογημένα μιας και αναμένονται αρκετές μεταγραφικές κινήσεις (με τον Μίτσελ να ζητά τον αντί-Αμπιντάλ στις 28.12 στον Ρέντη). Ούτε κάποια «κουβέντα» για τις αποφάσεις που έχουν παρθεί και αφορούν στο δεύτερο μισό της σεζόν. Από την Κυριακή όμως αυτό θα αλλάξει. Και ουσιαστικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο άνθρωπος που θα ανοίξει τα χαρτιά του. Ο πρόεδρος των Ερυθρόλευκων που είναι ο μοναδικός που αυτή τη στιγμή γνωρίζει τι... ακολουθεί. Σε όλα τα επίπεδα.

Δεν είναι μυστικό ότι οι Πειραιώτες πάνε για αρκετές αλλαγές. Το πόσες και κυρίως το σε ποιο βαθμό, είναι που περιμένουμε να πληροφορηθούμε. Και νομίζουμε ότι από την Κυριακή ως την 28η του μήνα, που η ομάδα θα επιστρέψει στον Ρέντη για το δεύτερο μισό της σεζόν, όλα είναι πιθανά. Για το ρόστερ. Για τον Μίτσελ που χθες βράδυ επέλεξε για τρίτο συνεχόμενο ματς 11άδα με έναν καθαρό εξτρέμ αλλά και μια ατάκα στη συνέντευξη Τύπου, που δεν ταιριάζει με το προφίλ του «Ό,τι μπορούμε να κάνουμε να είστε σίγουροι ότι το κάνουμε». Δηλαδή αυτό μπορεί ο Ολυμπιακός κόουτς; Και για να ολοκληρώσουμε δεν θα πρέπει να αποκλείουμε το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές και πιο... μακριά από τον Ρέντη. Είπαμε αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το ρεπορτάζ από την Κυριακή και έπειτα. Αλλά πριν από όλα η Καλλονή. Μέχρι εκείνο το σημείο αποκλείεται ο πρόεδρος των Ερυθρόλευκων να «ανοίξει τα χαρτιά» του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα