Παραμένει η... πίεση για Μίτσελ

Παραμένει η... πίεση για Μίτσελ

Δημήτρης Τομαράς
Παραμένει η... πίεση για Μίτσελ

bet365

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να μην πείθει, κάτι το οποίο εξακολουθεί να δημιουργεί έξτρα... πίεση προς τον Μίτσελ.

Παρά το γεγονός πως η ενίσχυση σε καίριες θέσεις είναι δεδομένη (σ.σ. και μαζί και η πίστη των ανθρώπων της ομάδας για έναν καλύτερο Ολυμπιακό στην συνέχεια) ο Μίτσελ δεν έχει σταματήσει να βαδίζει σε έναν δύσκολο δρόμο. Όσο ο πειραϊκός σύλλογος δεν βρίσκει τον απαιτούμενο αγωνιστικό ρυθμό και δεν παρουσιάζει βελτίωση τόσο θα νιώθει όλο και πιο πολύ το σχετικό... πρέσινγκ ο ερυθρόλευκος τεχνικός. Η ανάγκη για άμεση αλλαγή αγωνιστικής λογικής και εικόνας στο γήπεδο είναι επιβεβλημένη.

Εξάλλου ο έμπειρος κόουτς είναι υπό κρίση εδώ και αρκετό καιρό -όπως και αρκετοί παίκτες- εξαιτίας της εικόνας του συλλόγου. Αυτήν την στιγμή ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με την Καλλονή εκτός έδρας, το οποίο ο Ολυμπιακός επίσης πρέπει να κερδίσει. Ασχέτως αυτού οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν γίνεται να συνεχίσουν με αυτό το πρόσωπο στα προσεχή ματς αλλά και το 2015, παίζοντας διαρκώς με την... φωτιά. Η διοίκηση της ομάδας από μέρους της έχει ξεκαθαρίσει το πόσο στηρίζει τον Μίτσελ όμως από την άλλη η... μάχη για την κούρσα του τίτλου είναι σκληρή και άλλες απώλειες δεν επιτρέπονται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα