Αζαξιό - Παρί Σεν Ζερμέν 1-3

Gazzetta team
Αζαξιό - Παρί Σεν Ζερμέν 1-3

bet365

Η Παρί ξεπέρασε με τριάρα τις δυο διαδοχικές ήττες, επικράτησε 3-1 της Αζαξιό και βρέθηκε στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Η μεγάλη κρίση... αποφεύχθηκε και ο Μπλαν είναι πιο άνετος. Η Παρί άφησε στην άκρη τις δυο διαδοχικές ήττες, επικράτησε την Αζαξιό 3-1 εκτός έδρας και πέρασε στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ. Χωρίς Ζλάταν, Τιάγκο Σίλβα και Μάξουελ, η Παρί δεν μπήκε καλά και στο 26' βρέθηκε πίσω στο σκορ από πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Καβαλί. Οι Παριζιάνοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και μάλιστα ο σκόρερ είχε και άλλη φάση για ένα δεύτερο γκολ. Στην επανάληψη, τη λύση έδωσε ο Καβάνι, ο οποίος στο 54' πέτυχε το 1-1. Καλύτερη η Παρί με τον Μπαεμπέκ, ο οποίος έδωσε ώθηση στην ομάδα του. Στο 79' ο Οριέ πέτυχε το 2-1 και ο Μπαεμπέκ στο 83' διαμόρφωσε το 3-1.

Στα υπόλοιπα ματς η Σεντ Ετιέν πήρε την πρόκριση με 1-0 επί της Λοριάν με σκόρερ τον Χαμούνα στο 48, ενώ η Ρεν επικράτησε της Κρετέιγ με το ίδιο σκόρ και σκόρερ τον Αρμάντ. Εύκολα ξεπέρασε το εμπόδιο της Αρλέ η Γκινγκάμπ, που επικράτησε με 2-0 και σκόρερ του Μαντάνε και Μπιβιέ.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα