Φουλάρει για τον στόπερ

Φουλάρει για τον στόπερ

Δημήτρης Τομαράς
Φουλάρει για τον στόπερ

bet365

Ο Ολυμπιακός προχωράει για τον στόπερ με τους Άλβες, Ελάντερ και Μιρίν να παραμένουν στην λίστα του και ενώ υπάρχει τουλάχιστον μία εισήγηση του ατζέντη του Μίτσελ. Οι Λέον και Ρέγιες είναι ακόμα στο... τραπέζι για τον εξτρέμ ενώ κάποιοι επιμένουν για Μπεν Αρφά.

Ο Μίτσελ τόνισε πως θέλει έτοιμο στόπερ για τις 28 Δεκεμβρίου -κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών- και ο Ολυμπιακός κοιτάζει να επισπεύσει τις διαδικασίες απόκτησης του ενός στόπερ που θα είναι ο αντί-Αμπιντάλ. Παίκτες όπως οι Άλβες, Ελάντερ και Μιρίν απασχολούν ακόμα τους Πειραιώτες που παράλληλα έχουν και τουλάχιστον μία εισήγηση του εκπροσώπου του Μίτσελ από την ισπανική αγορά. Οι ερυθρόλευκοι ρίχνουν... ματιές κυρίως στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και σε ομάδες όπως η Χετάφε. Ως προς τον εξτρέμ, θέση στην οποία επίσης αναζητά παίκτη ο πειραϊκός σύλλογος, οι λύσεις των Πέδρο Λεόν και Ρέγιες δεν έχουν φύγει από το... κάδρο για τον πρωταθλητή Ελλάδας. Για τον στράικερ όπως σας έχουμε επισημάνει ξανά υπάρχει το όνομα του Ρόζενμπεργκ, την ώρα πάντως που ο Μήτρογλου δείχνει να έχει πάρει μπροστά για τα καλά, βάζοντας το ένα γκολ πίσω από το άλλο. Τέλος υπάρχουν και ορισμένοι που επιμένουν για τον Μπεν Αρφά, έναν εξαιρετικά ταλαντούχο παίκτη με διαρκή όμως πτωτική πορεία...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα