Νέα πρόταση από ΠΑΟΚ

Νέα πρόταση από ΠΑΟΚ

Απόστολος Παγώνης
Νέα πρόταση από ΠΑΟΚ

bet365

Την Παρασκευή (19/12) θα πραγματοποιηθεί μια ακόμα συνάντηση των παραγόντων του ΠΑΟΚ με τον Φάνη Τζανδάρη για την ανανέωση του συμβολαίου του. Στην ΠΑΕ προσανατολίζονται να του προσφέρουν ένα καλύτερο συμβόλαιο και να μείνει στην Τούμπα.

Στην Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμα ραντεβού στο σίριαλ Τζανδάρη. Όπως έχουμε αναφέρει στο gazzetta.gr, υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό κομμάτι της συμφωνίας με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, να επιστρέφουν μετά από ένα μήνα όπου είχαν «παγώσει» τις συζητήσεις, με νέα βελτιωμένη πρόταση. Η ΠΑΕ είχε προσφέρει 50.000 ευρώ μαζί με τα πόνους τον χρόνο, η νέα προσφορά θα είναι σαφώς μεγαλύτερη και ικανή να κρατήσει τον Φάνη Τζανδάρη στην Τούμπα. Ο 20χρονος μέσος που έχει μηδενικό συμβόλαιο εισπράττει για τις υπηρεσίες του μόνο τον μηναίο μισθό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα