Χάβος: «Προσπαθούμε για χαφ»

Gazzetta team
Χάβος: «Προσπαθούμε για χαφ»

bet365

Ο Μάκης Χάβος έμεινε ικανοποιημένος από τις φάσεις που δημιούργησε ο Παναιτωλικός στο α' ημίχρονο, όχι όμως και από τα τελειώματα, ενώ τόνισε ότι γίνεται προσπάθεια για την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ.

«Στον πρώτο ημίχρονο είχαμε ρυθμό στο παιχνίδι μας, είχαμε ταχύτητα βγάλαμε αυτοματισμούς και πολλές φάσεις. Όμως αυτό που με λυπεί ιδιαίτερα είναι πως όταν δημιουργείς τόσες πολλές ευκαιρίες πρέπει να τελειώνεις το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο» δήλωσε ο προπονητής της ομάδας του Αγρινίου, προσθέτοντας: «Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ ότι διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι, γιατί δεν είναι και φυσιολογικό 90 λεπτά να έχεις την ίδια απόδοση».

Ο κόουτς του Παναιτωλικού εξήγησε πως γίνονται προσπάθειες ώστε να ενισχυθεί η ομάδα με έναν παίκτη που θα ενισχύει τη μεσαία γραμμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα