Γκρανέρο: «Είμαστε δυνατοί στην έδρα μας»

Γκρανέρο: «Είμαστε δυνατοί στην έδρα μας»

Gazzetta team
Γκρανέρο: «Είμαστε δυνατοί στην έδρα μας»

bet365

Στη δύναμη της έδρας στάθηκε η ο Χοσέ Γκρανέρο, που είδε τη Βέροια να φτάνει στη νίκη επί της Νίκης Βόλου, επισημαίνοντας την υπομονή, την τάξη και τη συγκέντρωση που δείχνει η ομάδα του.

«Ήταν ένα ακόμη περίπλοκο ματς. Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και ξέραμε ότι είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει τη ζημιά αν την υποτιμήσεις. Πλέον έχουμε γίνει δυνατοί στην έδρας μας, είμαστε άνετοι και πετυχαίνουμε νίκες που μας κρατάνε ψηλά. Μπορεί ο βαρύς αγωνιστικός χώρος να μην βοήθησε να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα όπως θα θέλαμε, ωστόσο ήμασταν συγκεντρωμένοι και ουσιαστικοί στο παιχνίδι μας και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Γνωρίζαμε ότι αν πετυχαίναμε το πρώτο γκολ όλα θα ήταν διαφορετικά στην συνέχεια» δήλωσε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός, προσθέτοντας: «Χρειαζόταν υπομονή και συγκέντρωση για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και τα καταφέραμε. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι δύσκολο να μπορείς να κερδίζει τα ματς από τα… αποδυτήρια. Χρειάζεται υπομονή, τάξη και συγκέντρωση για να φτάσεις στη νίκη. Στην ομάδα μας γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες και είμαστε πολύ απαιτητικοί από αυτούς».

Για τη συμμετοχή των Άρτσε και Βεργώνη στο ματς, εξήγησε: «Από τον Βεργώνη έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Αγωνίστηκε για μεγάλο μέρος τραυματίας (σ.σ. του έγιναν ράμματα στο κεφάλι) και ήταν συγκινητικός. Έπρεπε να καλυφθεί το κενό του τραυματία Μπαλάφα, ενώ και ο Μπατιόν χρειαζόταν ανάσες. Για τον Άρτσε ήθελα να επιβραβεύσω τον επαγγελματισμό και την όρεξη που δείχνει τον τελευταίο καιρό στις προπονήσεις. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στο ρόστερ και είναι πολύ δύσκολο για μένα, ακόμα και να βγάλω την αποστολή κάθε αγώνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα