Διαφορά μεταξύ ΠΑΟΚ και παίκτη

Διαφορά μεταξύ ΠΑΟΚ και παίκτη

Απόστολος Παγώνης
Διαφορά μεταξύ ΠΑΟΚ και παίκτη

bet365

Διαβάστε στο gazzetta.gr τους λόγους για τους οποίους δεν έχει υπογράψει το νέο συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Κατσικάς. Η απόσταση που χωρίζει τις δύο δεν είναι οικονομική, αλλά ηθική!

Δυσκολίες φαίνεται πως υπάρχουν ως προς το θέμα της παραμονής του Γιώργου Κατσικά στην Τούμπα. Μετά την άκαρπη και επεισοδιακή συνάντηση που είχαν χθες οι Ζήσης Βρύζας και Πασχάλης Τουντούρης, ο τεχνικός διευθυντής του «δικεφάλου» πριν την σημερινή (17/12) προπόνηση βρέθηκε με τον ποδοσφαιριστή και τον πατέρα του σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια λύση. Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την προσφορά του φτάνοντας στις 175 χιλιάδες ευρώ συν μπόνους για κάθε ένα από τα τέσσερα χρόνια.

Το θέμα όμως δεν φαίνεται πως είναι οικονομικό, αλλα σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ηθικό που ακόμα δεν έχει υπάρξει συμφώνια. Ποτέ δεν υπήρξε δυσαρέσκεια για τα χρήματα που προσφέρει η ΠΑΕ από τον 26χρονο αμυντικό. Το πρόβλημα είναι αλλού και έχει να κάνει με ποιο προσωπικά θέματα, ενώ υπήρξε μια απαξίωση προς το πρόσωπο του τα τελευταία 3,5χρόνια. Μόνο φέτος υπήρξε ένα μεγάλο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε από τον Άγγελο Αναστασιάδη να δουλέψει και να βελτιώσει τα προβλήματα που έχει. Αυτός είναι ο λόγος που ακόμα ο Κατσικάς δεν έχει βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας που του πρότεινε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα