Ο Άρης κέρδισε 2-0 την ομάδα της Φλώρινας

Ο Άρης κέρδισε 2-0 την ομάδα της Φλώρινας

Gazzetta team
Ο Άρης κέρδισε 2-0 την ομάδα της Φλώρινας

bet365

Με δύο εύστοχα πέναλτι από τον Μάουρο Πόι στο 35ο και στο 64ο λεπτό ο Άρης κέρδισε την Θύελλα Φιλώτα με 2-0. Οι «κίτρινοι» που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την Καβάλα, ενώ ετοιμάζονται για την αναμέτρηση με τον Έβρο Σουφλίου

Ο Άρης ήταν απόλυτος κυρίαρχος και στα δύο ημίχρονα με αντίπαλο την Θύελλα στο Βικελίδης. Οι Θεσσαλονικείς σε σχηματισμό 4-2-3-1 πήραν από το ξεκίνημα της αναμέτρησης τα ηνία του αγώνα φτάνοντας μάλιστα να έχουν ποσοστό κατοχής της μπάλας στο 70%. Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι έδωσαν βάση στα αμυντικά τους καθήκοντά κι όταν τους δίνονταν η ευκαιρία έβγαιναν στην κόντρα επίθεση.

Μόλις στο 3ο λεπτό είχαμε την πρώτη ευκαιρία για τον Άρη με το φάουλ του Προβατίδη και τον προωθημένο Γιαννίτσης να παίρνει την κεφαλιά αλλά αυτή πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κοντουγουλίδη. Η απάντηση από την ομάδα της Φλώρινας ήρθε δύο λεπτά αργότερα όταν με σουτ του Σιηρόπουλου λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Άρη η μπάλα κόντραρε σε σώματα και βγήκε κόρνερ.

Στη συνέχεια είχαμε ένα μονόλογο των γηπεδούχων και στο 24’μετά από κεφαλιά του Καπνίδη, ο Κοντογουλίδης με τις γροθιές έδιωξε τον κίνδυνο. Δύο λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας της Θύελλας ήταν και πάλι πρωταγωνιστής καθώς σε εξ’ επαφής κεφαλιά του Παπαδόπουλου έδιωξε σε κόρνερ. Το ίδιο τελικό αποτέλεσμα είχε και η φάση στο 31’ όταν ο Καπνίδης έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έδιωξε σε κόρνερ.

Η παραβίαση της εστίας της Θύελλας Φιλώτα ήρθε από την άσπρη βούλα με την ανατροπή του Γκίνο από τον Μισαηλίδη. Ο Πόι ανέλαβε την εκτέλεση ανοίγοντας το σκορ. Ο Αργεντινός σκόραρε και στην επανάληψη και πάλι με πέναλτι στο 64ο λεπτό το οποίο κέρδισε ο Καπνίδης με ανατροπή στην μεγάλη περιοχή. Και το δεύτερο πέναλτι ήταν εύστοχο γράφοντας το τελικό 2-0

Οι γηπεδούχοι στην συνέχεια κατέβασαν ρυθμό καθώς ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στον Έβρο με την ομάδα του Σουφλίου. Στις εξέδρες του Βικελίδης ήταν και ο Φίλλιπος Δάρλας το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των «κίτρινων»

Άρης: Kαρατζιοβαλής (90’ Μπαϊμάκης), Γκίνο (90’+ Βασιλόπουλος), Γιαννίτσης, Λιόλιος, Φερνάντες, Λεμονής, Προβατίδης, Παπαδόπουλος, Πόι, Ατματσίδης, Καπνίδης (86’ Ρένια)

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα