Βέροια - Νίκη Βόλου 2-0

Gazzetta team
Βέροια - Νίκη Βόλου 2-0

bet365

Η Βέροια επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και με γκολ των Κάμπορα και Καλτσά νίκησε 2-0 την Νίκη Βόλου και παράμεινε σε τροχιά πλέι-οφ!

Έτσι έπαιξαν
Ο Χοσέ Γκρανέρο δεν άλλαξε το αγαπημένο του 4-2-3-1 ενώ δεν είχε και κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής στην ενδεκάδα του. Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Καντιμοίρης, δεξί μπακ ο Μαλόν, αριστερό ο Αμαραντίδης και ο Μπράβο με τον Βέρτζο στο κέντρο της άμυνας. Βεργώνης και Βάσκες τα αμυντικά χαφ, αριστερό εξτρέμ ο Μπαργκάν, δεξί ο Καλτσάς, σε ελεύθερο ρόλο ο Μπεν και στην κορυφή ο Κάμπορα.

Από κει και πέρα, ο Παναγιώτης Τζαναβάρας διάλεξε τον Δήμιζα στην εστία, δεξιά στην άμυνα τον Μαρινάκη, αριστερά τον Τσουκάνη και τον Αργύρη με τον Ίβενς στο κέντρο των μετόπισθεν. Αναστασόπουλος και Καρασαλίδης το δίδυμο στην μεσαία γραμμή. Μουζακίτης αριστερά, Ροζέριο δεξιά, Μαχλελής στον άξονα και μπροστά μοναδικός «φουνταριστός» ο Σκούρτης στο 4-2-3-1.

Την λύση ο Κάμπορα!

Τόσο η Βέροια όσο και η Νίκη Βόλου μπήκαν στο γήπεδο για να παίξουν το παιχνίδι τους. Για αυτό και το πρώτο μέρος είχε γρήγορο σχετικά ρυθμό, φάσεις και για τις δύο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να κοιτάζουν λίγο περισσότερο και την ανασταλτική τους συμπεριφορά. Οι γηπεδούχοι πήραν την κατοχή και είχαν δύο καλές στιγμές με τον Βεργώνη(8', 17') ενώ οι Βολιώτες... απάντησαν με την εξαιρετική ενέργεια και το σουτ του Μουζακίτη αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ(23').

Όσο περνούσαν τα λεπτά η Βέροια ανέβαζε την απόδοσή της. Πίεζε την Νίκη που «κλείστηκε» μετά το 30' και τελικά την... πάτησε! Ο Κάμπορα έδειξε για ακόμη μία φορά στην Ελλάδα την εκτελεστική του δεινότητα. Το γύρισμα του Μπαργκάν από αριστερά, έδωσε την ευκαιρία στον Αργεντινό να «ζυγίσει» το αριστερό και να ανοίξει το σκορ.

«Σβηστά» και... 2-0!

Η Νίκη Βόλου προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια αλλά η Βέροια διαχειρίστηκε άψογα το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης. Κοίταξε να διατηρήσει μακριά τους κινδύνους από την εστία τους και με σύνεση έψαξε ένα δεύτερο γκολ που θα έβαζε τέλος στην σεμνή τελετή.

Από το 70' οι φιλοξενούμενοι ανοίχτηκαν αρκετά και οι γηπεδούχοι με την ταχύτητα του Μπεν στο 84' βρήκαν αυτό που έψαχναν. Ο Νιγηριανός επιθετικός, το... μοίρασε στον Καλτσά που σε κενό τέρμα δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει.
Σχετικά άνετα, λοιπόν, η Βέροια πήρε ακόμη ένα «τρίποντο», έδειξε σταθερότητα και μπορεί να ονειρεύεται, με ανάλογες εμφανίσεις, πως θα παραμείνει μέχρι το τέλος στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

MAN OF THE MATCH: Κενάν Μπαργκάν. Ο νεαρός εξτρέμ πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση. Έκανε ότι ήθελε την άμυνα της Νίκης Βόλου, από τα δικά του πόδια ξεκινά το 1-0 της Βέροιας και ήταν καθοριστικός για την πολύ καλή δημιουργικά εικόνα της ομάδας του.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο μοναδικός παίκτης που διασώθηκε σήμερα στην Νίκη Βόλου ήταν ο Αλέξανδρος Μουζακίτης. Δύο φορές απείλησε στο πρώτο μέρος η ουραγός του πρωταθλήματος, αμφότερες από τα πόδια του νεαρού μεσοεπιθετικού που είναι δανεικός από τον Παναθηναϊκό.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η αμυντική λειτουργία της Νίκης. Χωρίς άμυνα ενός επιπέδου, δεν μπορείς να σταθείς στην Σούπερ Λίγκα και αυτό επιβεβαιώθηκε και απόψε για τον σύλλογο του Βόλου. Τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο γκολ, η ομάδα του Τζαναβάρα «πληρώνει» την έλλειψη σωστής αμυντικής συμπεριφοράς.

Η ΓΚΑΦΑ: Ανήκει στην αντίδραση της άμυνας των φιλοξενούμενων στο 2-0, όπου η Βέροια... καθάρισε το παιχνίδι. Η Νίκη πίεζε, όμως, δεν είχε σωστή αντίδραση στο αμυντικό transition και δέχθηκε ένα παιδικό γκολ.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Σωστές αποφάσεις από τον ρέφερι της αναμέτρησης, Ανδρέα Παππά. Πέρασε απαρατήρητος. Όσον αφορά τους επόπτες(Γεωργαράκος, Καραϊσαρίδης) είχαν από δύο δύσκολες φάσεις(52' Ροτζέριο, 63' Μπεν) που ήταν οριακές. Έδειξαν οφ-σάιντ.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Η Βέροια ήταν εμφανώς ανώτερη, πέτυχε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και νίκησε εύκολα την Νίκη Βόλου με 2-0. Με αυτό το «τρίποντο» η ομάδα του Γκρανέρο παρέμεινε στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας και δείχνει εικόνα ομάδας που μπορεί να διεκδικήσει μέχρι τέλους την είσοδο στα πλέι-οφ.

Βέροια (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Ραούλ Μπράβο, Μαλόν, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Καλτσάς, Βάθκεθ (Άρτσε 87'), Βεργώνης, Μπεν, Κάμπορα (Βούκιτς 68'), Μπαργκάν (Ντουμίτρου 81')

Νίκη Βόλου (Τζαναβάρας): Δήμιζας, Καρασαλίδης, Τσουκάνης (Σταμπολζίεφ 65'), Ίβενς, Μαρινάκης, Αργύρης, Αναστασόπουλος (Γιαννιτσάνης 87'), Μουζακίτης, Ροτζέριο, Μαχλελής (Τζιώρας 81'), Σκούρτης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα