Απόντες Κουτρουμπής και Ατζαγκούν

Απόντες Κουτρουμπής και Ατζαγκούν

Κώστας Ζάλιαρης
Απόντες Κουτρουμπής και Ατζαγκούν

bet365

Οι Γιώργος Κουτρουμπής και Αμπντούλ Ατζαγκούν έμειναν εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη, το απόγευμα της Πέμπτης. Μέσα ο Μπούι.

Ο Έλληνας αμυντικός του «τριφυλλιού», συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων τις τελευταίες δύο μέρες, όμως, μετά την απουσία του στο ματς με τον Πανθρακικό στη Λεωφόρο, δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου ούτε για το παιχνίδι με τους Θρακιώτες για την 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Απών θα είναι και ο Αμπντούλ Ατζαγκούν, ενώ ο Μπούι επέστρεψε στη διάθεση του προπονητή του.

Το ατομικό τους πρόγραμμα συνέχισαν σήμερα στο Κορωπί οι Μπερίσα και Μπαϊράμι, με τους υπόλοιπους να κάνουν αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια άσκηση πέντε εναντίον δύο, ακολούθως ασκήσεις ανάπτυξης, τελειώματα και τέλος οικογενειακό δίτερμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα που θα διεξαχθεί στο «Skoda Ξάνθη Arena».

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Μέντες, Λαγός, Ζέκα, Δώνης, Πράνιτς, Μπούι, Ντίνας, Πέτριτς, Κλωναρίδης, Μπεργκ και Καρέλης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα