ΠΑΟΚ: Έξω και ο Τζαβέλλας

ΠΑΟΚ: Έξω και ο Τζαβέλλας

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Έξω και ο Τζαβέλλας

bet365

Αρκετά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού εκτός αποστολής για το ματς της Πέμπτης έμεινε και ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Πέραν του τιμωρημένου Ράσβαν Ρατς, αλλά και των Τζιόλη, Μακ, Κατσικά και Δεληγιαννίδη που δεν υπολογίζονταν από τον Άγγελο Αναστασιάδη, εκτός αποστολής για το παιχνίδι της 15η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ έμεινε και ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Η δική του απουσία έχει να κάνει με την καταπόνηση από τα συνεχή ματς.

Όσον αφορά τους τραυματίες, αυτοί θα επιστρέψουν στα πλάνα του Αναστασιάδη μετά τη διακοπή των Χριστουγέννων.

Οι 20 παίκτες που θα ταξιδέψουν για τα Γιάννενα είναι οι: Γλύκος, Ιτάνζ, Γκολάσα, Κίτσιου, Κουλούρης, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Μαντούρο, Περέιρα, Ποζατζίδης, Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Σαββίδης, Σαλπιγγίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης, Βίτορ, Πούγγουρας, Αθανασιάδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα